StandUp Active Balance Pilates Ball - siddebold

Kun %1 tilbage
SKU
StandUp Active Balance Pilates Ball
Vælg din variant
Fra 1.760,00 kr. 2.200,00 kr.
Bestillingsmuligheder

Sid dig stærkere på arbejdet!
StandUp Active Balance Ball er en ergonomisk balancebold, designet til den aktive bruger og i et enkelt design, som passer ind over det hele.

En balancebold er et godt supplement til, at styrke din krop og aktivere muskler, såsom mave, side og rygmuskler, imens du arbejder.

Varier din arbejdsstilling
Ved at du balancere på balancebolden, holder du kroppen i gang og bidrager samtidig til en bedre kropsholdning og øget blodcirkulation.

StandUp Active Balance Ball gør det nemmere at variere din arbejdsstilling, så du skiftevis kan stå og sidde og derved undgå det stillesiddende arbejde, som er skidt for kroppen.

Smart design der gør det nemt
Udover det bløde og slidstærke stof alcala, som StandUp Active Balance Ball er fremstillet af, har balancebolden en påsyet gulvring, der holder bolden på plads, når den ikke bruges. Derudover har den et lille "håndtag" der gør, at du let kan flytte den og hænge den op, når ikke den bruges.

Medfølger: Indvendig oppustelig bold, pumpe og en ring til ophængning af bolden når den ikke bruges.

BEMÆRK: Når bolden pumpes op med luft, kan det i første omgang se ud til at bolden er for lille. Men luften skal bare pumpes i lidt efter lidt (måske igen efter en dags tid), så den har tid til at udvide sig. 

 

Kontakt os gerne for mere information.

 

Specifikationer
Mærke StandUp
Ekstra data

Medfølger: Indvendig oppustelig bold, pumpe og en ring til ophængning af bolden når den ikke bruges.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:StandUp Active Balance Pilates Ball - siddebold