Kontorstole

Alle produkter (81 varer)

Faldende orden
  1. HÅG Capisco 8106 kontorstol, sort stof, sort fod
    HÅG Capisco 8106 kontorstol, sort stof, sort fod
    Fra 8.090,00 kr. 10.112,50 kr.

Alle produkter (81 varer)

Faldende orden

Arbejder du mange timer hver dag på kontoret, vil du uden tvivl blive glad for en ergonomisk kontorstol. De mange timer bag skrivebordet kan nemlig være slidsomme for din krop, men en ergonomisk stol kan forebygge eller forhindre de typiske skader, der kan opstå som følge af for dårlig siddekomfort.

 

Derfor er vi hos Ergopartner glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af ergonomiske kontorstole, og her på siden kan du finde din favorit som alternativ til en almindelig kontor stol.

 

Vælg den rigtige kontorstol

Ulempen ved billige kontor stole kan i visse tilfælde være, at komforten simpelthen er for dårlig i forhold til det antal timer, mange danskere har siddende arbejdstid hver dag. I længden kan det derfor være skadeligt for ryg, lænd, arme, nakke og skuldre, hvis du sidder på en almindelig kontorstol på din arbejdsplads.

 

Hos Ergopartner forhandler vi udelukkende kontorstole, der er fremstillet i gode kvalitetsmaterialer, og de specialudviklede ergonomiske kontorstole vil være en fryd at tage i brug for alle, der har lange arbejdsdage med stillesiddende opgaver.

 

I vores udvalg kan du blandt andet finde forskellige modeller, som det endda er muligt at prøve helt gratis. Det giver dig de bedst mulige forudsætninger for at vælge den helt rigtige model, som både tilgodeser din krops behov for god siddekomfort, men som også er en prisbillig løsning på lang sigt.

 

Forskellige modeller

Nogle modeller fås med ryglæn, så du kan få den nødvendige støtte, som visse situationer kan kræve, mens andre af vores ergonomiske kontorstole leveres uden ryglæn. På den måde kan stolen hjælpe din krop med at forstå, at den selv skal finde den rette position, som er holdbar at sidde i.

 

Vores kontorstole fås i forskellige materialer og farver. Dermed er det altid muligt at finde en stol til kontoret, der passer ind i selve indretningen, og som samtidig er god at sidde på.

 

Stole til enhver lejlighed

Hos Ergopartner ligger vi inde med et bredt udvalg af ergonomiske stole, der er anvendelige til forskellige lejligheder. Fælles for stolene er, at de følger kroppens bevægelser og har naturlige former efter kroppen. Det giver den bedste støtte, der gør det behageligt at sidde, og de findes både til hjemmebrug ved spisebordet, til forskellige arbejdspladser og ikke mindst kontoret, hvor vi har en stol, der er godkendt til 24-timers brug. Stolene har forskellige grader af støtte, og kontorstolene kan justeres, så de passer til den person, der skal sidde i den, hvorfor en hel dag på kontoret ikke længere er ensbetydende med ryg- og ledsmerter.

 

Kontorstole med optimal komfort

De forskellige kontorstole har forskellige egenskaber, alt efter behov. Der er stole, som udgangspunkt er standardindstillet, men efterfølgende er nemme at justere, og så er der de mere avancerede, der blandt andet indeholder ekstra lændestøtte, forskellige hjul og åndbart materiale. Alt efter hvilke færdigheder, stolen skal have, er der forskellige priser. Uanset hvilken stol, der ønskes, så garanterer vi optimal siddekomfort og den rette siddekomposition, der uden tvivl vil gøre arbejdsdagen bedre. Flere af vores kontorstole kan afprøves gratis, og vi kommer gerne ud på arbejdspladsen og sikrer de bedste løsninger. Hermed finder vi de bedste ergonomiske kontorstole til hver enkelt medarbejder, så både krop og sind får en bedre arbejdsdag.

Hvad er en god kontorstol?

En god kontorstol giver dig høj komfort og en ergonomisk korrekt siddestilling. Den har en justerbar sædehøjde, så du kan have fødderne fladt på gulvet og knæene bøjet i en 90 graders vinkel. Den har en justerbar lændestøtte og et justerbart ryglæn, der kan justeres i højde og vinkel efter din krop. Det er også en fordel at have justerbare armlæn, så du undgår belastningsskader. Et polstret sæde og eventuelt polstret ryg giver dig en høj komfort, så du kan sidde behageligt i din stol i længere tid. En god kontorstol har også hjul, så du kan bevæge dig frit uden at skulle rejse dig. Det er også vigtigt at overveje, hvor mange timer om dagen, du bruger i stolen, samt hvilke opgaver, du skal udføre. Måske har du for eksempel ikke brug for armlæn for at opnå mere bevægelsesfrihed. Alt i alt er en god kontorstol en solid investering, da du kan forebygge både rygsmerter, belastningsskader og andre sundhedsproblemer ved at sidde korrekt, mens du arbejder.

Hvad er en ergonomisk kontorstol?

En ergonomisk kontorstol er designet til at understøtte en korrekt kropsstilling, mens man sidder ved et skrivebord i længere tid ad gangen, så man undgå smerter eller skader. En ergonomisk kontorstol kan justeres i sædehøjden, i ryggen, armlænene og har et polstret sæde og en komfortabel ryg, der er behagelig for kroppen i længere tid. Den har også gerne hjul, som gør det nemt for dig at bevæge dig rundt uden at skulle ud af stolen. Den kan også have en justerbar nakkestøtte, vippefunktioner eller være designet til specifikke kropstyper, hvis du for eksempel har unikke krav til en kontorstol. Man sidder ofte i sin kontorstol i mange timer ad gangen, og derfor er en ergonomisk korrekt kontorstol en god investering i dit helbred, da den kan være med til at forebygge skader og smerter.

Hvor lang tid holder en kontorstol?

Holdbarheden af en kontorstol er afhængig af flere faktorer, som mærke, kvalitet og brug. En kontorstol af høj kvalitet kan holde op til ca. 10 år, hvis man passer godt på den og vedligeholder den. Normale kontorstole holder normalt 2-3 år. En kontorstol bliver i snit brugt 4-6 timer om dagen på kontorer i Danmark, og det er derfor en god idé at investere i en ergonomisk korrekt kontorstol i kvalitetsmaterialer, så du får mest for pengene og sidder korrekt. Hvis du begynder at få ondt eller ubehag efter at have siddet i din kontorstol, kan det være tid til mere vedligeholdelse, udskiftning af forskellige dele eller måske en opgradering af selve stolen.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com