Kontorstole

Arbejder du mange timer hver dag på kontoret, vil du uden tvivl blive glad for en ergonomisk kontorstol. De mange timer bag skrivebordet kan nemlig være slidsomme for din krop, men en ergonomisk stol kan forebygge eller forhindre de typiske skader, der kan opstå som følge af for dårlig siddekomfort.

 

Derfor er vi hos Ergopartner glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af ergonomiske kontorstole, og her på siden kan du finde din favorit som alternativ til en almindelig kontor stol.

 

Vælg den rigtige kontorstol

Ulempen ved billige kontor stole kan i visse tilfælde være, at komforten simpelthen er for dårlig i forhold til det antal timer, mange danskere har siddende arbejdstid hver dag. I længden kan det derfor være skadeligt for ryg, lænd, arme, nakke og skuldre, hvis du sidder på en almindelig kontorstol på din arbejdsplads.

 

Hos Ergopartner forhandler vi udelukkende kontorstole, der er fremstillet i gode kvalitetsmaterialer, og de specialudviklede ergonomiske kontorstole vil være en fryd at tage i brug for alle, der har lange arbejdsdage med stillesiddende opgaver.

 

I vores udvalg kan du blandt andet finde forskellige modeller, som det endda er muligt at prøve helt gratis. Det giver dig de bedst mulige forudsætninger for at vælge den helt rigtige model, som både tilgodeser din krops behov for god siddekomfort, men som også er en prisbillig løsning på lang sigt.

 

Forskellige modeller

Nogle modeller fås med ryglæn, så du kan få den nødvendige støtte, som visse situationer kan kræve, mens andre af vores ergonomiske kontorstole leveres uden ryglæn. På den måde kan stolen hjælpe din krop med at forstå, at den selv skal finde den rette position, som er holdbar at sidde i.

 

Vores kontorstole fås i forskellige materialer og farver. Dermed er det altid muligt at finde en stol til kontoret, der passer ind i selve indretningen, og som samtidig er god at sidde på.

 

Stole til enhver lejlighed

Hos Ergopartner ligger vi inde med et bredt udvalg af ergonomiske stole, der er anvendelige til forskellige lejligheder. Fælles for stolene er, at de følger kroppens bevægelser og har naturlige former efter kroppen. Det giver den bedste støtte, der gør det behageligt at sidde, og de findes både til hjemmebrug ved spisebordet, til forskellige arbejdspladser og ikke mindst kontoret, hvor vi har en stol, der er godkendt til 24-timers brug. Stolene har forskellige grader af støtte, og kontorstolene kan justeres, så de passer til den person, der skal sidde i den, hvorfor en hel dag på kontoret ikke længere er ensbetydende med ryg- og ledsmerter.

 

Kontorstole med optimal komfort

De forskellige kontorstole har forskellige egenskaber, alt efter behov. Der er stole, som udgangspunkt er standardindstillet, men efterfølgende er nemme at justere, og så er der de mere avancerede, der blandt andet indeholder ekstra lændestøtte, forskellige hjul og åndbart materiale. Alt efter hvilke færdigheder, stolen skal have, er der forskellige priser. Uanset hvilken stol, der ønskes, så garanterer vi optimal siddekomfort og den rette siddekomposition, der uden tvivl vil gøre arbejdsdagen bedre. Flere af vores kontorstole kan afprøves gratis, og vi kommer gerne ud på arbejdspladsen og sikrer de bedste løsninger. Hermed finder vi de bedste ergonomiske kontorstole til hver enkelt medarbejder, så både krop og sind får en bedre arbejdsdag.

52 varer

Stigende orden

52 varer

Stigende orden