Kontorcykler

Alle produkter (3 varer)

Faldende orden

Alle produkter (3 varer)

Faldende orden

Trænger du til bevægelse og lidt ekstra udfordring og motion i løbet af arbejdsdagen, er en cykel til kontoret lige hvad du mangler!

En Easy Deskbike eller Cubii kontorcykel er en fantastisk måde at kompensere for de timer, der tilbringes med at sidde stille, både på arbejde, men også derhjemme.

Med en kontorcykel for du mere bevægelse ind i hverdagen på kontoret. Du får hurtigt sat gang i din blodcirkulation, og forbrænder flere kalorier MENS du arbejderStyrk din koncentration og produktivitet med en kontorcykel

Motion og det at være aktiv er forbundet med utrolig mange fordele. Udover at det er med til at holde kroppen sund og stærk, så kan det også skærpe din koncentration. En kontorcykel kan derfor være ideel for dig, som vil arbejde effektivt samtidig med at du får mere bevægelse ind i arbejdsdagen.
En cykel til kontoret kan være ekstra ideel for dig, som har stillesiddende arbejde. Kroppen er ikke skabt til at være inaktiv, så flere og flere oplever arbejdsrelaterede gener pga. stillesiddende og statisk arbejde. Heldigvis kan du lave om på dette med en kontorcykel.
Det gode ved en kontorcykel er også, at den kan bruges af alle. Og samtidig er den selvfølgelig designet, så den er lydsvag og derfor ikke forstyrrer din kollegaer. Som en ekstra detalje finder du modeller, hvor du både kan måle antallet af kalorier, du har forbrændt - og selvfølgelig hvor mange kilometer du har cyklet.

Gå på opdagelse i udvalget af kontorcykler hos Ergopartner

Hos Ergopartner har vi håndplukket forskellige kontorcykler til din arbejdsstation. Vi ønsker nemlig at være din foretrukne leverandør, når det kommer til kontormøbler og diverse udstyr, der kan sikre dig den bedst mulige arbejdsdag og arbejdspositioner. Du kan med fordel vælge en kontorcykel efter, hvor meget plads der er på dit kontor. Du finder både de lidt større modeller og dem, hvor du tilkøber et sæt pedaler, der kan placeres under dit skrivebord. Uanset hvilken du vælger kan du få ekstra bevægelse ind i din arbejdsdag.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com