Tastaturer │ Keyboard

Alle produkter (32 varer)

Faldende orden
  1. EasyKeyboard tastatur
    EasyKeyboard tastatur
    Fra 745,00 kr. 931,25 kr.

Alle produkter (32 varer)

Faldende orden

Tastatur

Er du på udkig efter et nyt kontortastatur? I så fald er du det helt rette sted! Hos Ergopartner finder du et bredt udvalg af tastaturer, der er med til at give dig bedre ergonomiske forhold, så du kan få mest muligt ud af dit arbejde ved computeren og samtidig slippe for unødvendige skader ved dårlige bevægelser. Du kan både finde trådløse- og almindelige tastaturer.

Nogle har behov for et tastatur der nemt kan afsprittes, hvis det benyttes af flere brugere igennem dagen. Her har vi også et fint udvalg af Antibakterielle tastaturer fra Medigenic, SterileFlat og Active Key.

Vi har selvfølgelig også et tastatur til den venstrehåndede, og til den svagtseende har vi tastaturer med ekstra store bogstaver og medfølgende usb-lampe. Her finder du med garanti det tastatur, du skal bruge.

Find et kontortastatur på Ergopartner.dk

Det særlige ved at udbyde ergonomiske tastaturer er, at vi først og fremmest har masser af forskellige modeller, der passer til den enkelte bruger. Vores tastaturer har forskellige egenskaber, men fælles for dem alle er, at de har bløde og behagelige taster, som sikrer, at du får en god skriveoplevelse. Tastaturerne er spækket med genvejstaster, så du skal ud i så få bevægelser som muligt.

Blandt vores sortiment finder du også rejsetastaturer til at tage med på farten, så du altid har et ergonomisk tastatur lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com