Vision og mission


Ergopartner A/S er Danmarks største specialfirma inden for ergonomisk optimering af kontorarbejdspladsen.
I samarbejde med dig, skaber vi gode ergonomiske arbejdspladser, så du undgår smerter i kroppen
- og opnår mere arbejdsglæde. 

Dét er vores passion! 

Vi har igennem mere end 20 år indrettet hundredvis af kontorarbejdspladser, og ved derfor hvad der virker.
Ved at holde os opdateret inden for ergonomiske produkter, kan vi altid hjælpe dig og dine kollegaer med de bedste løsninger.

Vi indretter arbejdspladsen, så du sidder ergonomisk korrekt uden at skulle tænke over det.
Samtidig giver
vi gode råd til, hvordan du opnår mere variation og bevægelse i en ellers stillesiddende hverdag. 

Bedre ergonomi forebygger smerter hos medarbejderen, som i sidste ende skaber mere arbejdsglæde!


Kontakt os i dag for en bedre arbejdsplads i morgen!Vores vision


Ergopartners vision er at være danske virksomheders foretrukne leverandør og samarbejdspartner inden for ergonomisk indretning af arbejdspladsen.

Samtidig ønsker vi at være en god og attraktiv arbejdsplads, hvor der er stor arbejdsglæde.Vores mission

 

  • Ved at hjælpe og vejlede vores kunder omkring indretningen af deres arbejdsplads, og instruere dem i brugen af vores produkter, skaber vi en tillid, der giver dem god grund til også at kontakte os næste gang de har brug for hjælp omkring kontorergonomi.

  • Ved løbende at dygtiggøre os og holde os opdateret indenfor ergonomi og sundhed, kender vi vores kerneområde, og ved hvordan kundens eventuelle smerter og problemer kan løses.

  • Ved at være høflige, glade og imødekommende i vores kommunikation hele vejen rundt i virksomheden, skaber vi et miljø og en stemning, der gør os nemme at tale med, og tilgængelige overfor både kunder og leverandører.

  • Vi har ikke vores mobiltelefoner med i frokoststuen. Det giver et frirum midt på dagen, hvor vi taler sammen på tværs af afdelinger - også om ting, der ikke er arbejdsrelateret. På den måde lærer vi hinanden bedre at kende, hvilket skaber grobunden for en god og respektfuld kommunikation i det daglige. Mobning og dårlig kommunikation tolereres ikke.

  • Vi holder stående morgenmøder en gang om ugen eller mere. Her går vi igennem hvad vi hver især skal nå i løbet af de næste par dage. De kollegaer der har travlt, kan bede om hjælp. Og dem der har lidt tid tilovers, kan tilbyde deres hjælp. Det opmuntrer til en kultur, hvor vi gerne hjælper hinanden. Det er også ved morgenmøderne, at vi fortæller om nyheder, succeshistorier - eller om udfordringer der skal løses.

  • Vi opfordres til at gå en tur udenfor i den friske luft, for at give hovedet en pause. Så er det efterfølgende nemmere at fokusere på opgaven.

  • Hele virksomheden mødes til salgsmøde cirka en gang i kvartalet. Denne dag er der mere aktivitet i virksomheden, og vi spiser som regel aftensmad sammen. Det giver plads og mulighed for at lære hinanden bedre at kende – og tale om andet end arbejde.

  • Hvis økonomien tillader det, er det muligt at komme med sine kollegaer en tur udenfor Danmarks grænser, hvor vi sammen hygger os med teambuilding, sightseeing, god mad og masser af socialt samvær.