Mousetrapper

Alle produkter (9 varer)

Faldende orden
  1. Mousetrapper Prime Bluetooth - trådløs
    Mousetrapper Prime Bluetooth - trådløs
    Fra 2.295,00 kr. 2.868,75 kr.

Alle produkter (9 varer)

Faldende orden

Mousetrapper har over 20 års erfaring med produktion af ergonomiske redskaber. De ønsker at finde løsninger, der kan fremme sundheden. Samtidig skal løsningerne også forebygge og lindre belastningsskader, der let opstår ved dagligt computerarbejde. Mousetrappers produkter er designet ergonomisk, så de sørger for at du sidder i en god position, mens du arbejder. Du mindsker dermed presset på din nakke, skulder, arm og håndled.En Mousetrapper lader dig arbejde i en mere ergonomisk position

Mousetrappers produkter sikrer god komfort og gør arbejdet mere behageligt. En Mousetrapper er en ergonomisk mus, der giver dig bedre og mere fleksible arbejdsstillinger. Oplev selv, hvor stor en forskel den kan gøre, uanset om du arbejder hjemmefra eller møder ind på et kontor.

Danske kontorarbejdspladser er kendetegnet med stillesiddende arbejde foran en computer. Og vores krop er slet ikke beregnet til at bevæge sig så lidt og sidde i så statiske stillinger. Derfor kan en Mousetrapper også blive uundværlig i dit daglige arbejde foran computeren. Med en Mousetrapper kan du undgå statiske positioner og museskader, som kan gøre det ubehageligt at arbejde ved tastaturet. Musen medvirker til, at dine hænder og arme kan arbejde i en sundere og mere ergonomisk position - de vil nemlig være placeret mere afslappet, når du sidder ved computeren. Det er ikke så underligt, at en Mousetrapper kan gå hen og blive uundværlig på din arbejdsstation.

Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, så har du mulighed for at afprøve nogle af dem i 14 dage, så du kan finde lige præcis den, der passer til dig.

Find din næste Mousetrapper hos Ergopartner

Hos Ergopartner har du rig mulighed for at finde din næste mus til computeren. Vi har samlet et bredt udvalg, så du kan finde præcis den, du foretrækker til dit arbejde. Hvis du er på udkig efter kontortilbehør, der giver så optimale arbejdsvilkår som muligt, så er en Mousetrapper uundværlig. Det er både for medarbejderen, som vil undgå arbejdsrelaterede museskader, og for medarbejderen der måske døjer med gener, og som vil skånes mest muligt. Produktet kan nemlig være med til at aflaste arme, håndled, nakke og skulder, så du kan fokusere på det arbejde, du er bedst til.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com