Siddepuder og Skråpuder

Alle produkter (10 varer)

Faldende orden

Alle produkter (10 varer)

Faldende orden

Vil du gerne forbedre din siddekomfort i løbet af arbejdsdagen, er en siddepude den oplagte og nemmeste måde at gøre dagen bedre på. En siddepude, som også ofte omtales som en skråpude, er nemlig ideel for dig, der sidder meget ned, og ikke har plads til en bold eller en ekstra og mere ergonomisk kontorstol.

 

Hos Ergopartner går vi op i, at vores kunder får de bedst mulige forudsætninger for at passe godt på deres krop. Både din ryg, lænd og nakke samt dine skuldre og arme er udsat for belastningsskader, hvis du ikke sørger for at sidde godt i løbet af dagen, og derfor er en skråpude en god løsning.

 

Forskellige egenskaber

Nogle skråpuder leveres med små dupper på siddekilen, hvilket betyder, at du får en lille massage, når du sidder ned. På de måde øges dit blodomløb, og dermed transporteres kroppens affaldsstoffer væk, hvilket kan lindre smerter.

 

Du kan også bruge din siddepude i bilen, i mødelokalet, i biografen eller andre steder, hvor du skal sidde ned i længere tid ad gangen. Og hvis du bruger din siddepude regelmæssigt, kan nogle af vores siddepude-modeller også være en vej hen til at styrke mavemusklerne, uden du skal belaste dem.

 

Dette kan finde sted, fordi vores model Activa Disc har nogle af de samme egenskaber som oppustelige bolde – du kommer simpelthen til at sidde aktivt, fordi siddeunderlaget er oppustet med lidt luft.

 

En billig løsning

En siddepude er både den ideelle løsning for dig, som ønsker at forebygge smerter i ryg og lænd, men er du så uheldig, at du allerede har oplevet konsekvenserne af dårlig siddekomfort, kan en skråpude også være en god hjælper på vejen tilbage til et liv uden smerter.

 

De prisbillige skråpuder er desuden en god måde at skabe en væsentligt forbedret komfort, hvis budgettet ikke kan bære en ny kontorstol, hvor de ergonomiske fordele er bedre. 

 

Skråpuden til hele familien

Begge puder er let anvendelige, da de blot kan anbringes på den nuværende kontorstol. Skråpuden er ideel for dem, der sidder i mange timer og allerede har rygsmerter. Den er nemlig ergonomisk udviklet og dermed formet til kroppen, og så er den med luft og massagepunkter. Dette er medvirkende til, at blodomløbet forøges, og musklerne bliver aktiveret, så kroppen bliver stærkere og holdes i gang. Skråpuden fås i regnbuens farver til både børn og voksne, så hele familien undgår smerter. Desuden er puden hygiejnisk, da den kan skylles, og så er det muligt at tilkøbe et betræk til voksenmodellen, der sørger for ekstra komfort og luftcirkulation.

 

Siddepuden til alle stole

En anden løsning, der kan anvendes i flere henseender, er siddepuden. Den kan blandt andet benyttes både i bil, på job eller som balancebræt til genoptræning efter en skade. Siddepuden styrker ligeledes muskulaturen og gør, at man sidder aktivt, så hvis man sidder i mange timer, er den et godt hjælpemiddel, der ligesom skråpuden er let og praktisk, da den også blot kan anbringes på den nuværende stol. Skrå- og siddepuden er løsninger, der hurtigt og billigt kan hjælpe til en stærkere krop og dermed en gladere hverdag på kontoret.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com