Stole

Vi er ikke skabt til at sidde ned. Menneskets krop fungerer bedst i bevægelse og med varierende arbejdsstillinger. En god ergonomisk kontorstol eller supportstol (sadel stol eller ståstøttestol) fra Ergopartner, giver dig optimale muligheder for at skabe varierende siddestillinger, opnå støtte og få en stærkere ryg.

Hvad er en ergonomisk kontorstol?

Noget af det, der kendetegner ergonomiske kontorstole er, at stolene kan indstilles til forskellige siddestillinger. Du kan derfor opnå den optimale støtte til din ryg og lænd, og styre udenom de dumme arbejdspositioner og medfølgende gener i kroppen. Det er meget individuelt, hvad den gode arbejdsstilling er fra person til person.

Derfor er der også god grund til at investere i ergonomiske kontorstole. Det giver medarbejdere, eller måske dig selv, mulighed for at indstille hver enkelt stol, så den passer præcis til brugeren. Det er altså ikke uden grund, at ergonomiske stole er blevet utrolig populære på de danske arbejdspladser. Mærk selv hvor stor en forskel denne type stol kan gøre efter bare en enkelt arbejdsdag.

Ergonomiske kontorstole til mange forskellige erhverv

Hos Ergopartner ved vi alt om, hvor vigtigt det er med en god arbejdsstilling, støtte og kropsholdning i løbet af arbejdsdagen. Derfor finder du også kontorstole til flere forskellige erhverv. Lige fra tandlægeklinikker, lægeklinikker, frisørsaloner til laboratorier og arbejdspladser, hvor der er en del stillesiddende arbejde. Behovene til ergonomiske kontorstole kan være vidt forskellige alt efter, om du sidder foran en computer, eller om du skal have fleksibilitet til at kunne bevæge dig på stolen. Gå derfor på opdagelse i vores sortiment - og mon ikke du kan finde en stol, der indfrier lige præcis dine ønsker. Vi har været ekstra omhyggelige med at udvælge stole, der kan give en god kropsholdning, dynamiske siddestillinger og en bedre blodgennemstrømning i løbet fa arbejdsdagen.

135 varer

Stigende orden

135 varer

Stigende orden