Sådan siger vores kunder

 

 

"Jeg er meget glad for, at jeg blev anbefalet at prøve et Back App 360 balancebræt. Det er ved at være et halvt år siden, og det har gjort en kæmpe forskel i forhold til at skulle stå direkte på gulvet, som jeg gjorde tidligere.

Nu står jeg op i mere end dobbelt så lang tid, end jeg gjorde, inden jeg fik balancebrættet. Og det er en ren fornøjelse. Jeg kan kun anbefale, at man prøver det!"

Solveig Bøe
Jobindex 

 


 

"Vi siger mange tak for jeres arbejde med os. Jeg tror, at jeg taler for alle, som blev hjulpet med at få vores arbejdspladser rettet til, at det var rart at arbejde sammen med jeres medarbejder, Preben. Vi fik alle en god gennemgang af arbejdspladserne.

Vi har ikke fortrudt at bruge Ergopartner. Tak endnu engang."


Birger Filskov
Faglig sekretær, 3F Varde-Billund 

 


 

"Da jeg fik konstateret en diskusprolaps i min nedre lænd, kunne jeg hverken gå, stå eller sidde. Jeg var liggende i næsten to uger, og derefter var det langsom genoptræning.

Efter halvanden måneds sygefravær fra mit arbejde, blev jeg af min arbejdsgiver tilbudt at prøve en ergonomisk kontorstol. I starten var jeg noget skeptisk og kunne slet ikke forestille mig, at det skulle kunne gøre forskellen på at komme på arbejde eller blive hjemme, men jeg gav det selvfølgelig en chance.

Konsulenten fra Ergopartner kom ud på arbejdspladsen med nogle forskellige stole, som jeg kunne prøve. Vi blev enige om, at den bedste for mig, var en Back App sadelstol. Efter 2-3 uger var der tydeligt forskel på at sidde på denne stol i forhold til en almindelig kontorstol. 

Jeg gik fra at være deltidssygemeldt i en måned til fuldtidsarbejde. Jeg havde ikke kunne komme så hurtigt tilbage på arbejde uden hjælp fra denne stol."


Pia Lykke Rutkjær

Fængselsbetjent, Statsfængslet i Jyderup

 


 

"Tak for hurtigt svar og levering. Det er bare så nemt at handle ved jer. Hurtigt og præcist – og det er guld i en travl hverdag!"


Lissy F. Hedegaard
Virksomhedskonsulent, Vesthimmerlands Kommune 

 "Efter 20 år med jævnligt tilbagevendende smerter i lænden fik jeg en Back App stol. Nu er jeg helt fri for smerter i ryggen. Så jeg kan varmt anbefale andre med rygproblemer at bruge en Back App stol. Det er helt sikkert én af de bedste investeringer, som jeg har lavet."

Jesper Søren Kulmann Stolpe
Driftassistent, Ishøj Varmeværk

 


 

"Jeg var noget skeptisk, da jeg pakkede min Steppie balanceplade ud og tænkte: Hmm... hvordan kan den være aflastende for benene? 

Men jeg er blevet begejstret og nyder nu at stå op ved computeren og arbejde. Det er godt for min ryg, og jeg oplever, overraskende nok, at have mere energi efter en 'stående dag'. Fantastisk!!!!!!!"


Ingrid Søndergård
Sygeplejerske, ED, Aarhus Universitetshospital 

 


 

"Som følge af mange års brug af almindelig mus havde jeg efterhånden fået opbygget en hel del spændinger og skuldersmerter. Disse forsvandt hurtigt, efter jeg begyndte at bruge en RollerMouse. Og smerterne i håndleddet er også mindsket betragteligt. 

Så jeg er meget glad for skiftet til en RollerMouse."


Christina Palikaras
MARATHON SPORT

 "Jeg har igennem mit arbejde på Jobcenteret i Næstved haft kontakt til Ergopartner over flere omgange.
Hver gang har jeg oplevet et meget højt serviceniveau og en professionel tilgang til de udfordringer, som vi har siddet med omkring indretning af en given arbejdsplads.
Der bliver lyttet til vores problemstillinger, og tilbagemeldingen og vejledningen sker gerne på stedet. Efterfølgende har vi meget hurtigt modtaget de nødvendige produkter, således at problemerne hurtigst muligt kunne blive afhjulpet." 


Sif Meyhoff Nissen
Ergoterapeut/Revamedarbejder, Jobcenter, Revacenter Næstved

 


 

"Jeg har haft problemer med ryggen, siden jeg lavede et dumt løft af et skrivebord og har jævnligt gået til fysioterapeut osv. Det har hjulpet, men blev aldrig helt godt.

På en snescooter tur i Lapland fornemmede jeg så, til min overraskelse tydeligt, at de bevægelser, som ryggen laver, når man kører på snescooter i kuperet terræn, gjorde noget godt for min ryg. Man sidder hele tiden og skal holde balancen. Efter 2 dage var jeg næsten sluppet af med problemet.

Da jeg så fik øje på Back App stolen, tænkte jeg, at det så ud til at være nogenlunde samme koncept - bare uden 130 HK :-)

Et par dage med stolen bekræftede min formodning. Når jeg har siddet på den, og i de timer, som jeg nu sidder ned i løbet af dagen, har jeg det fint i ryggen resten af dagen.

Så jeg er meget tilfreds med købet af min nye Back App stol."


Carsten Lindegaard
IT-Arkitekt, Infrateam ApS. 

 "Med Back App 360 balancebrættet kan jeg mærke, at jeg bliver mindre træt i benene. Jeg kan derfor stå op og arbejde ved mit skrivebord i meget længere tid end tidligere. Det giver energi til hovedet, og jeg føler mig friskere -  også sidst på dagen."

Marianne Norup
Tilsynsførende - FAF Ergonomi TG3, Arbejdstilsynet 

 


 

 

"Jeg har nu haft min Back App stol i cirka 1 år. Inden da bøvlede jeg en del med ryggen og fik af og til hold i ryggen. Nu har jeg brugt stolen i omkring et år og har stort set ingen problemer med ryggen længere.

Stolen hjælper mig til at få et naturlig svaj, og jeg falder ikke længere sammen i ryggen. Desuden har den vippefunktion, som jeg har glæde af, når jeg skal nå noget ude i siderne af mit skrivebord.

En klar anbefaling fra min side!"


May-Britt Millek
Veje- og kontorassistent, Trekantsområdets Affaldsselskab I/S

 


 

"Siden jeg fik min Back App rygtræningsstol har jeg hverken haft ondt i ryggen eller i nakken. Den lever fuldt ud op til det, som jeg blev lovet, da Ergopartner præsenterede den for mig første gang.

Før tog jeg ofte smertestillende for nakken, men det er ikke længere nødvendigt, efter jeg er begyndt at bruge stolen.

Jeg er super glad for min nye Back App stol."


Joan Eriksen

Danref A/S

 


 

 

"Jeg har nu brugt RollerMousen i lidt over en måned og må sige, at jeg er meget positiv over det fantastiske resultat, som det har været for mig.

Efter at have haft problemer med seneskedehindebetændelse igennem flere år fik jeg i sensommeren diagnosen tennisalbue. Jeg underviser i ridning, men kunne hverken spænde en gjord eller strigle en hest uden store smerter. Jeg kunne efterhånden heller ikke længere passe mit job på kontoret, hvor jeg bruger PC til bogføring og betalinger. Nu var diagnosen MUSESKADE!

Jeg fandt hurtigt en RollerMouse hos Ergopartner, der, som en ekstra bonus, ville låne mig den gratis i 2 uger, så jeg kunne mærke på egen krop, om det var løsningen for mig!! DET ER DET!

Allerede efter at have brugt Rollermouse den første dag fik jeg ikke længere ondt af at bogføre eller surfe rundt på nettet.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til RollerMouse. Den virker, og jeg vil mene, at mange ville gøre sig selv en kæmpe tjeneste ved at bruge den forebyggende. Det ærger mig ihvertfald, at jeg ikke kom i gang for flere år siden."

 

Heidi Foget Jensen
JENSEN CONSULT ApS

 "TAK for din tid i dag – vi var alle tre meget begejstrede, og dine små fif og justeringer skabte ligefrem øget arbejdsglæde."


Vibeke Sode Hjorth 
Forlagschef, Forlagsgruppen Lohse

 


 

"Jeg er så uheldig at have en diskusprolaps samt stift bækken og går i behandling på sygehuset for dette. Heldigvis fik jeg hos Ergopartner mulighed for at afprøve en BackApp sadelstol for at se, om den kunne hjælpe mig.

Det var en fantastisk oplevelse. I starten skulle jeg lige vænne mig til at sidde på en stol uden ryg, men denne ”tilvænningsperiode” var hurtigt overstået. Det har været den eneste stol, som jeg har kunne sidde på. En stor lettelse og samtidig en ”smertelindring”, hver gang man sætter sig.

Fordelen ved stolen er også, at man ikke foretager vrid i kroppen, og at det er nemmere at komme op og stå, da man let kommer ”ned” af stolen og ikke ”op” af den. At komme ”op” af en stol kan være utroligt smertefuldt, men her undgår man den belastning. Samtidig tvinges ryggen til et lille svaj i stedet for at falde sammen i en almindelig stol, hvilket er ligeså smertefuldt. Diskusprolapsen kræver, at man ikke sidder i samme position en hel dag, men at man ind imellem skal gå rundt eller stå op, og disse aktiviteter er langt nemmere med Back App stolen.

Stolen har været direkte medvirkende til, at jeg har kunnet klare mig på arbejdsmarkedet på fuldtid i stedet for en sygemelding, som hospitalet i første omgang havde anbefalet mig.

På baggrund af mine erfaringer blev stolen straks købt ind til resten af personalet. Jeg kan klart anbefale stolen."


Henriette Overdahl

Decoflame ApS

 


 

 

"Det har været en spændende og god oplevelse at handle med jer - herligt med folk, der er entusiastiske omkring deres produkter, og som samtidig yder en usædvanlig lødig bistand og service!  Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos jer."


Per Hertz
Hertz Media 

 


 

"Da jeg har døjet med tennisalbue efter mange års arbejde ved computer, anbefalede Preben Højgaard fra Ergopartner mig at prøve en underarmsstøtte sammen med min RollerMouse. Det er helt sikkert det bedste, som jeg har gjort for min arm og hånd. Underarmsstøtten er meget behagelig, og den gør, at jeg slapper godt af både i skulder og albue, når jeg bruger musen.

Jeg vil helt klart anbefale andre at bruge en underarmsstøtte sammen med RollerMouse. I kombination med min Back App Office Saddel stol har jeg nu fået en mærkbart bedre arbejdsstilling, så det er en ren fornøjelse at arbejde ved computeren.

Tak for god hjælp og vejledning omkring indretning af min arbejdsplads."


Helle Bergholt
Elkonsulenterne Henrik Bergholt ApS