Kunderne siger

 


 


"Som følge af mange års brug af almindelig mus havde jeg efterhånden fået opbygget en hel del spændinger og skuldersmerter. Disse forsvandt hurtigt, efter jeg begyndte at bruge en RollerMouse. Og smerterne i håndleddet er også mindsket betragteligt. Så jeg er meget glad for skiftet til en RollerMouse."

Christina Palikaras
MARATHON SPORT

 


 ”Jeg syntes at mine dage var blevet længere og mørkere i den seneste tid, og blev foreslået en dagslyslampe, men det er næsten ikke til at have sådan en kolos stående på sit skrivebord.

Efter lidt søgen på nettet fandt jeg så den helt rigtige løsning på Ergopartners hjemmeside. Jeg fik Needlite lampen på prøve, og gud fader en forskel den gør i min hverdag. Der er ingen sammenligning med før. Jeg har mere energi og mit humør er bedre. Det er utroligt hvad lys kan gøre.

Needlite har en smart app, der gør at når du går fra din arbejdsplads så slukker lamperne af sig selv og når du kommer tilbage igen, ja så tænder de... Smaaart!

Søren Kragh
Weber-Stephen Nordic

 


 

"Jeg er meget glad for, at jeg blev anbefalet at prøve et Backapp 360 balancebræt. Det er ved at være et halvt år siden, og det har gjort en kæmpe forskel i forhold til at skulle stå direkte på gulvet, som jeg gjorde tidligere.

Nu står jeg op i mere end dobbelt så lang tid, end jeg gjorde, inden jeg fik balancebrættet. Og det er en ren fornøjelse. Jeg kan kun anbefale, at man prøver det."

Solveig Bøe
Jobindex 

 


 

"Jeg bruger Backapp 360-brættet når jeg står ved mit skrivebord. Det er rigtig godt for min holdning, og for det sammenfald af ryggen, som jeg er tilbøjelig til at få, når jeg står op. Så hermed min bedste anbefaling."

Hanne Larsen
Roskilde Museum / ROMU 

 


 

"Vi siger mange tak for jeres arbejde med os. Jeg tror, at jeg taler for alle, som blev hjulpet med at få vores arbejdspladser rettet til, at det var rart at arbejde sammen med jeres medarbejder, Preben. Vi fik alle en god gennemgang af arbejdspladserne.

Vi har ikke fortrudt at bruge Ergopartner. Tak endnu engang."

Birger Filskov
Faglig sekretær, 3F Varde-Billund

 


 

"Jeg skiftede fra en almindelig kontorstol til Backapp stolen for cirka 3 år siden. I starten var jeg ret "anstrengt" i ryggen, men efter en kort tilvænningsperiode, oplevede jeg dog, at Backapp'en virkede som skabt til mig, og min måde at sidde behageligt på.

I dag har jeg ingen rygsmerter og den dårlige holdning er også væk. Nu sidder jeg rank og afslappet på Backapp'en, og kan tydeligt mærke, at min ryg er blevet stærkere på grund af stolen.

Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle sidde på en almindelig stol igen. Faktisk er jeg så utrolig glad for min Backapp stol, at jeg til min næste lønforhandling overvejer at få den skrevet ind i min kontrakt.
Så kan jeg tage den med mig, hvis jeg en dag skulle skifte arbejde. For jeg vil meget nødigt undvære den."

Christina Lykke
Kontorassistent, Kemp & Lauritzen A/S


 

"Med Backapp 360 balancebrættet kan jeg mærke, at jeg bliver mindre træt i benene. Jeg kan derfor stå op og arbejde ved mit skrivebord i meget længere tid end tidligere. Det giver energi til hovedet, og jeg føler mig friskere - også sidst på dagen."

Marianne Norup
Tilsynsførende, FAF Ergonomi TG3, Arbejdstilsynet

 


 

"Jeg er supertilfreds med mit Steppie balancebræt. Efter jeg har fået det, er det kun få dage, jeg faktisk sidder ned på min kontorstol. Jeg føler, at jeg får mere energi i kroppen ved at stå og vippe på brættet, i stedet for at sidde ned på stolen. Jeg kan både vippe fremad og til siden. Et Steppie balancebræt kan klart anbefales til andre."

Ruth Ramm
Kontorfunktionær, Aarhus Universitet

 


 

”Jeg lider af slidgigt i middel grad i ryg/lænd, og har brugt Backapp 2.0 stolen først ét år, hvor jeg elskede den. En ergoterapeut gav mig en anden ergonomisk kontorstol i stedet. Men hvor jeg dog savnede min Backapp stol.

Jeg kæmpede med tiltagende smerter og dårlige arbejdsstillinger. Var bare træt af det. Efter lang tids kamp fik jeg min Backapp stol tilbage, og nu efter 3 måneder, har jeg det væsentligt bedre - færre nakke/skulder-smerter, en lænd der ikke låser, og en fantastisk bevægelsesfrihed ved min arbejdsstation.

Jeg vil ALDRIG mere lytte til folk, som mener sig klogere end mig, på min krop, med hvad der er godt at sidde på. Jeg anbefaler alle at prøve en Backapp stol.”

Anette Kobborg
Tvis Køkkencenter Holstebro

 


 

”Jeg er positivt overrasket over hvor godt man kan arbejde mens man cykler. Det er en supergod måde at få noget motion ind i en ellers stillesiddende hverdag.”

Michelle Nilsson
SR revision A/S

 


 "Da jeg fik konstateret en diskusprolaps i min nedre lænd, kunne jeg hverken gå, stå eller sidde. Jeg var liggende i næsten to uger, og derefter var det langsom genoptræning.

Efter halvanden måneds sygefravær fra mit arbejde, blev jeg af min arbejdsgiver tilbudt at prøve en ergonomisk kontorstol. I starten var jeg noget skeptisk og kunne slet ikke forestille mig, at det skulle kunne gøre forskellen på at komme på arbejde eller blive hjemme. Men jeg gav det selvfølgelig en chance.

Konsulenten fra Ergopartner kom ud på arbejdspladsen med nogle forskellige stole, som jeg kunne prøve. Vi blev enige om, at den bedste for mig, var en Backapp stol. Efter 2-3 uger var der tydeligt forskel på at sidde på denne stol, i forhold til en almindelig kontorstol.

Jeg gik fra at være deltidssygemeldt i en måned, til fuldtidsarbejde. Jeg havde ikke kunne komme så hurtigt tilbage på arbejde uden hjælp fra denne stol."

Pia Lykke Rutkjær
Fængselsbetjent, Statsfængslet i Jyderup

 


 

"Tak for hurtigt svar og levering. Det er bare så nemt at handle ved jer. Hurtigt og præcist – og det er guld i en travl hverdag!"

Lissy F. Hedegaard
Virksomhedskonsulent, Vesthimmerlands Kommune 

 


 

"Efter 20 år med jævnligt tilbagevendende smerter i lænden fik jeg en Backapp stol. Nu er jeg helt fri for smerter i ryggen. Så jeg kan varmt anbefale andre med rygproblemer at bruge en Backapp stol. Det er helt sikkert en af de bedste investeringer, jeg har lavet."

Jesper Søren Kulmann Stolpe
Driftassistent, Ishøj Varmeværk

 


 


"Jeg var noget skeptisk, da jeg pakkede min Steppie balanceplade ud og tænkte: Hmm... hvordan kan den være aflastende for benene? 
Men jeg er blevet begejstret og nyder nu at stå op ved computeren og arbejde. Det er godt for min ryg, og jeg oplever, overraskende nok, at have mere energi efter en 'stående dag'. Fantastisk!!!!!!!"

Ingrid Søndergård
Sygeplejerske, ED, Aarhus Universitetshospital 

 


 


"Altså - hvad kan jeg sige? Jeg er så begejstret for jer - og kan i sandhed sige, at I har hjulpet mig til at transformere min arbejdsplads, her i mit lille freelancerværksted. Jeres tilbud om at teste forskellige remedier er så unik - og jeg har fundet den helt rigtige løsning, endda på tre problemer (fast arbejdsplads, sekundær arbejdsplads, og når jeg er på farten). Så jeg er jer dybt taknemmelig!”

Lis Øllgaard
LOE Translations

 


 

"Kontorcyklen er en genial opfindelse! Jeg har opnået mærkbare resultater efter, at jeg er begyndt at cykle, mens jeg arbejder. Den ekstra bevægelse i hverdagen er super god for min ryg."

Birgitte Holm
Bagsværd Kostskole og Gymnasium

 


 "Jeg har igennem mit arbejde på Jobcenteret i Næstved haft kontakt til Ergopartner over flere omgange.

Hver gang har jeg oplevet et meget højt serviceniveau, og en professionel tilgang til de udfordringer, som vi har siddet med omkring indretning af en given arbejdsplads. Der bliver lyttet til vores problemstillinger, og tilbagemeldingen og vejledningen sker gerne på stedet.

Efterfølgende har vi meget hurtigt modtaget de nødvendige produkter, således at problemerne hurtigst muligt kunne blive afhjulpet." 

Sif Meyhoff Nissen
Ergoterapeut/Revamedarbejder, Jobcenter, Revacenter Næstved

 


 


"Jeg havde en ambition om at komme til at stå lidt mere op i løbet af dagen, med en stå støttestol, fordi jeg synes, at jeg sad for meget ned (der var mange dage, hvor jeg slet ikke kom op at stå).

Det må siges at have ændret sig med stå/støtte stolen Move. Jeg har nemlig slet ikke brugt den almindelige kontorstol, siden jeg fik Move stolen på prøve. Der gik lidt tid inden jeg ikke var træt i benene, når jeg kom hjem, men det er jeg ovre nu. Nu står jeg op i mere end halvdelen af dagen, så jeg er fuldt tilfreds med funktionen."

Majken Madsen
TH. SKOV LARSEN ApS 

 


 "Backapp stolen er meget behagelig at sidde på. Jeg oplever altid at sidde i den rigtige position, med ret ryg. Jeg kan varmt anbefale stolen til alle os som arbejder på kontor.

Balancebrættet 360 er et smart produkt til os, som har brug for at stå op engang i mellem. Backapp modellen kan justeres i bunden, så du kan udfordre vippe-intensiteten i alle retninger.

Jeg er også meget glad for den nye RollerMouse, som ikke tager meget plads på skrivebordet. Den har de rigtige knapper, som man bruger til dagligt, og jeg skal ikke længere række ud efter min mus. Nu er den lige under mit tastatur."

Sanjin Karapus

 


 


"Jeg har haft problemer med ryggen, siden jeg lavede et dumt løft af et skrivebord, og har jævnligt gået til fysioterapeut osv. Det har hjulpet, men blev aldrig helt godt.

På en snescooter-tur i Lapland fornemmede jeg så, til min overraskelse tydeligt, at de bevægelser, som ryggen laver, når man kører på snescooter i kuperet terræn, gjorde noget godt for min ryg. Man sidder hele tiden og skal holde balancen. Efter 2 dage var jeg næsten sluppet af med problemet.

Da jeg så fik øje på Backapp stolen, tænkte jeg, at det så ud til at være nogenlunde samme koncept - bare uden 130 HK :-)

Et par dage med stolen bekræftede min formodning. Når jeg har siddet på den, og i de timer, som jeg nu sidder ned i løbet af dagen, har jeg det fint i ryggen resten af dagen.

Så jeg er meget tilfreds med købet af min nye Backapp stol."

Carsten Lindegaard
IT-Arkitekt, Infrateam ApS. 

 


 "Jeg har nu haft min Backapp stol i cirka 1 år. Inden da bøvlede jeg en del med ryggen og fik af og til hold i ryggen. Nu har jeg brugt stolen i omkring et år og har stort set ingen problemer med ryggen længere.

Stolen hjælper mig til at få et naturlig svaj, og jeg falder ikke længere sammen i ryggen. Desuden har den en vippefunktion, som jeg har glæde af, når jeg skal nå noget ude i siderne af mit skrivebord.

En klar anbefaling fra min side!"

May-Britt Millek
Veje- og kontorassistent, Trekantsområdets Affaldsselskab I/S

 


 

"Siden jeg fik min Backapp rygtræningsstol har jeg hverken haft ondt i ryggen eller i nakken. Den lever fuldt ud op til det, som jeg blev lovet, da Ergopartner præsenterede den for mig første gang.

Før tog jeg ofte smertestillende for nakken, men det er ikke længere nødvendigt, efter jeg er begyndt at bruge stolen.

Jeg er super glad for min nye Backapp stol."

Joan Eriksen
Danref A/S

 


 "Jeg har nu brugt RollerMouse i lidt over en måned, og må sige, at jeg er meget positiv over det fantastiske resultat.

Efter at have haft problemer med seneskedehindebetændelse igennem flere år, fik jeg diagnosen tennisalbue. Jeg underviser i ridning, men kunne hverken spænde en gjord eller strigle en hest, uden store smerter. Jeg kunne efterhånden heller ikke længere passe mit job på kontoret, hvor jeg bruger PC til bogføring og betalinger. Nu var diagnosen MUSESKADE!

Jeg fandt hurtigt en RollerMouse hos Ergopartner, der, som en ekstra bonus, ville låne mig den gratis i 2 uger, så jeg kunne mærke på egen krop, om det var løsningen for mig!! DET ER DET!

Allerede efter at have brugt RollerMouse den første dag, havde jeg ikke længere ondt af at bogføre eller surfe rundt på nettet.

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til RollerMouse. Den virker! Og jeg vil mene, at mange ville gøre sig selv en kæmpe tjeneste, ved at bruge den forebyggende. Det ærgrer mig i hvert fald, at jeg ikke kom i gang for flere år siden."

Heidi Foget Jensen
JENSEN CONSULT ApS

 


 


"TAK for din tid i dag – vi var alle tre meget begejstrede, og dine små fif og justeringer skabte ligefrem øget arbejdsglæde."

Vibeke Sode Hjorth 
Forlagschef, Forlagsgruppen Lohse

 


 

"Jeg er så uheldig at have en diskusprolaps samt stift bækken. Jeg går i behandling på sygehuset for dette. Heldigvis fik jeg hos Ergopartner mulighed for at afprøve en Backapp stol, for at se, om den kunne hjælpe mig.

Det var en fantastisk oplevelse. I starten skulle jeg lige vænne mig til at sidde på en stol uden ryg, men denne ”tilvænningsperiode” var hurtigt overstået. Det har været den eneste stol, som jeg har kunne sidde på. En stor lettelse, og samtidig en ”smertelindring”, hver gang jeg sætter mig.

Fordelen ved stolen er også, at man ikke laver vrid i kroppen, og at det er nemmere at komme op og stå, da man let kommer ”ned” af stolen og ikke ”op” af den. At komme ”op” af en stol kan være utroligt smertefuldt, men her undgår man den belastning. Samtidig tvinges ryggen til et lille svaj, i stedet for at falde sammen i en almindelig stol, hvilket er ligeså smertefuldt.

Diskusprolapsen kræver, at man ikke sidder i samme position en hel dag, men at man indimellem skal gå rundt eller stå op. Disse aktiviteter er langt nemmere med Backapp stolen. Den har været direkte medvirkende til, at jeg har kunnet klare mig på arbejdsmarkedet på fuldtid, i stedet for en sygemelding, som hospitalet i første omgang havde anbefalet mig.

På baggrund af mine erfaringer blev stolen straks købt ind til resten af personalet. Jeg kan klart anbefale stolen."

Henriette Overdahl
Decoflame ApS

 


 

 

"Det har været en spændende og god oplevelse at handle med jer - herligt med folk, der er entusiastiske omkring deres produkter, og som samtidig yder en usædvanlig lødig bistand og service! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos jer."

Per Hertz
Hertz Media 

 


 


"Da jeg har døjet med tennisalbue efter mange års arbejde ved computer, anbefalede Preben Højgaard fra Ergopartner mig at prøve en underarmsstøtte sammen med min RollerMouse. Det er helt sikkert det bedste, jeg har gjort for min arm og hånd. Underarmsstøtten er meget behagelig, og den gør, at jeg slapper godt af, både i skulder og albue, når jeg bruger musen.

Jeg vil helt klart anbefale andre at bruge en underarmsstøtte sammen med RollerMouse. I kombination med min Back App Office saddel stol, har jeg nu fået en mærkbar bedre arbejdsstilling. Så det er en ren fornøjelse at arbejde ved computeren.

Tak for god hjælp og vejledning omkring indretning af min arbejdsplads."

Helle Bergholt
Elkonsulenterne Henrik Bergholt ApS

 


 

                       


”Min fysioterapeut anbefalede mig at købe en lampe med asymmetrisk lys. Jeg valgte derfor at købe en Luxo 360 arbejdslampe.
Lampen har givet mig et mere korrekt lys på tastatur og skrivebord, hvilket var lige det jeg havde brug for. Derudover optager den ikke så meget plads, og det er behageligt at man kan justere lysstyrken.
Jeg vil anbefale Luxo 360 til alle der sidder på kontor, og som har brug for ordentlig belysning på deres skrivebord.
Hos os endte vi med at købe tre lamper og vi er alle meget glade for den!”

Berit Kardø
Herbergerne Lindevangen & Lærkehøj

 


 

                                                                                 

"Jeg elsker, elsker, elsker min stol! Mine to gange prolaps har gjort mig sart, så jeg kan slet ikke undvære den. Når jeg kommer tilbage fra ferie, kan jeg næsten høre min ryg råbe hurra, når jeg sætter mig på min stol. Det er ren kærlighed!"

Marianne Kongsgaard Pedersen

 


                                                               


”Jeg kan i den grad anbefale dette firma. Har fået en fantastisk god service. Min nye rygpude tabte luft og straks fik jeg tilsendt en ny, samt afhentning af den gamle. Ikke noget besvær med at få sendt den retur.Tak."

Signe Urhøj