RollerMouse

Alle produkter (18 varer)

Faldende orden

Alle produkter (18 varer)

Faldende orden

Hvis du arbejder foran computeren i mange timer, bør du overveje at anskaffe dig en ergonomisk mus ligesom RollerMouse. Traditionelle computermus kræver mange klik med fingeren og gentagende bevægelser med arm og hånd, som hen ad vejen kan forårsage smerter i dine hænder, skuldre og nakke.

RollerMouse er en serie af ergonomiske computermus fra Contour Design, som har ergonomi og innovation i højsædet. I 2013 vandt RollerMouse designprisen ”Red Dot Award” for sit design, og det er der en god grund til. RollerMouse lader dig styre musen ved hjælp af en centreret rullestav, hvilket sikrer dig variation i bevægelsen af højre og venstre hånd, så du minimerer belastningsskader. På den måde giver RollerMouse dig frihed til at arbejde på den måde, der passer dig bedst.

Find den rette RollerMouse til dine behov

I RollerMouse-serien er der forskellige ergonomiske computermus, så du kan finde den, der passer bedst til dig. Du kan eksempelvis vælge, om din RollerMouse skal være med kabel eller være trådløs. Derudover findes der forskellige håndleds- og armstøtter, så du kan tilpasse computermusen til din måde at arbejde på. Dertil har du mulighed for at programmere knapperne på din RollerMouse til noget andet end standardindstillingen, hvis du ønsker det.

Opdag ergonomiske løsninger her

Det er vigtigt at passe på kroppen, fordi du har kun én. Derfor er det en god idé at være opmærksom på dine arbejdsvaner, så du kan forebygge potentielle smerter. Hos Ergopartner byder vi på et stort udvalg af ergonomiske produkter, som hjælper dig med at gøre din arbejdsplads bedre for din krop.

Vores ergonomiske løsninger inkluderer alt fra kontorstole, headsets til computermus. På denne side finder du vores sortiment af produkter fra RollerMouse-serien, som hjælper dig med at minimere gener i hænder, skuldre og nakke. Tag er kig, og find en RollerMouse, der passer til netop dine ønsker.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com