RollerMouse

Alle produkter (18 varer)

Faldende orden

Alle produkter (18 varer)

Faldende orden

Hvis du arbejder foran computeren i mange timer, bør du overveje at anskaffe dig en ergonomisk mus ligesom RollerMouse. Traditionelle computermus kræver mange klik med fingeren og gentagne bevægelser med arm og hånd, som hen ad vejen kan forårsage smerter i dine hænder, skuldre og nakke.Ergonomi og innovation i højsædet med en RollerMouse

RollerMouse er en serie af ergonomiske computermus fra Contour Design, som har ergonomi og innovation i højsædet. I 2013 vandt RollerMouse designprisen ”Red Dot Award” for sit design, og det er der en god grund til. RollerMouse lader dig styre musen ved hjælp af en centreret rullestav, hvilket sikrer dig variation i bevægelsen af højre og venstre hånd, så du minimerer belastningsskader. På den måde giver RollerMouse dig frihed til at arbejde på den måde, der passer dig bedst.

Find den rette RollerMouse til dine behov

I RollerMouse-serien er der forskellige ergonomiske computermus, så du kan finde den, der passer bedst til dig. Du kan eksempelvis vælge, om din RollerMouse skal være med kabel eller være trådløs. Derudover findes der forskellige håndleds- og armstøtter, så du kan tilpasse computermusen til din måde at arbejde på. Dertil har du mulighed for at programmere knapperne på din RollerMouse til noget andet end standardindstillingen, hvis du ønsker det.

En populær model: RollerMouse Pro 

En af vores mest populære mus er RollerMouse Pro fra Contour design lavet til dig, der tilbringer mange timer foran computeren. Den er designet til at øge kontrollen og komforten til dig, der arbejder med mange gentagelser.

Rollermouse Pro minimerer belastningen, der normalt ville være fra fingrene og op til nakken, hvilket ikke kun sikrer en mere behagelig arbejdsoplevelse, men også præcision i brugen af musen. 

Uanset om du arbejder hjemmefra, på kontoret eller en kombination af begge dele, er RollerMouse Pro det ideelle valg. Den er designet med fokus på både stilfuldt design og høj kvalitet, samtidig med at den ergonomisk centrerede mus gør den nem at have med på farten.

Muse fra Contour - innovation og ergonomi

Contour-muse kombinerer innovation, ergonomi og brugervenlighed på en måde, der transformerer den måde, vi interagerer med vores computere på. Disse mus er designet med fokus på at reducere belastning og forbedre komforten under lange arbejdsdage. Med funktioner som hurtig respons, let håndtering og ergonomisk design giver Contour-muse en behagelig og effektiv arbejdsoplevelse.

Du kan også finde vores Balance Keyboard fra Contour, designet med lige underkant, og passer perfekt sammen med RollerMouse Red, Red Plus samt SliderMouse og RollerMouse Pro.

Opdag ergonomiske løsninger her

Det er vigtigt at passe på kroppen, fordi du har kun én. Derfor er det en god idé at være opmærksom på dine arbejdsvaner, så du kan forebygge potentielle smerter. Hos Ergopartner byder vi på et stort udvalg af ergonomiske produkter, som hjælper dig med at gøre din arbejdsplads bedre for din krop.

Vores ergonomiske løsninger inkluderer alt fra kontorstole, headsets til computermus. På denne side finder du vores sortiment af produkter fra RollerMouse-serien, som hjælper dig med at minimere gener i hænder, skuldre og nakke. Tag et kig, og find en RollerMouse, der passer til netop dine ønsker.

Find din næste Mousetrapper hos Ergopartner

Hos Ergopartner giver vi dig muligheden for at vælge den ideelle mus til dit arbejde. Med vores brede udvalg kan du finde præcis den RollerMouse, der passer til dine behov og præferencer. RollerMouse er en uundværlig del af kontorudstyret, der sikrer optimale arbejdsvilkår. Den er designet til at aflaste arme, håndled, nakke og skuldre, hvilket gør den ideel for medarbejdere, der ønsker at undgå arbejdsrelaterede museskader eller dem, der lider af gener og ønsker at skåne sig selv mest muligt. Med en RollerMouse kan du fokusere fuldt ud på dit arbejde og opnå optimal komfort og effektivitet.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com