Sitsolution siddebold / pilatesbold 55 cm

Kun %1 tilbage
SKU
Sitsolution Pilatesbold / siddebold 55 cm
Vælg din variant
Fra 485,00 kr. 606,25 kr.
Bestillingsmuligheder

Siddebold med ben - passer til børn 
Sitsolution bolden passer normalt til børn fra 5-10 år der måler 120-150 cm i højden. Benene fungererer som stopklodser, så bolden ikke ruller væk når du rejser dig. 

Man bliver glad af at sidde på en bold! Bolden kan benyttes af de fleste børn, og der er især gode erfaringer med urolige børn der kan "brænde" energi af mens de sidder. Børnene sidder aktivt og arbejde og det styrker både kroppen og kreativiteten. 

Sitsolution er en siddebold i høj kvalitet. Skal den benyttes som siddebold, så husk at bordhøjden skal passe til barnet, der skal have begge fødder på gulvet når de sidder på bolden. 

Bolde i størrelse 55 cm benyttes desuden til træning og fitness. Der medfølger eksempler på øvelser og vejledning i brug af bolden med hver bestilling. 

NB: Fordelen ved Sitsolution boldene frem for billigere bolde uden sikkerhedsmembran, er flexton materialet. Det sikrer at luften vil sive ganske langsomt ud i tilfælde af en mindre punktering.

Der medfølger ikke pumpe, men denne kan tilkøbes her.

BEMÆRK: Når sidde bolden pumpes op med luft, kan det i første omgang se ud som om bolden er for lille. Men luften skal bare pumpes i lidt efter lidt (evt. over flere dage), så den har tid til at udvide sig. 

Kontakt os gerne for yderligere information.

Specifikationer
Mærke Sitsolution
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sitsolution siddebold / pilatesbold 55 cm