RH Mereo kontorstol sort

Kun %1 tilbage
SKU
RH Mereo kontorstol
Vælg din variant
  • Prøv gratis og uforpligtende i 14 dage!
  • Mærk forskellen inden du køber!
  • Bestil i dag for en bedre arbejdsplads i morgen!
Fra 8.606,00 kr. 10.757,50 kr.
Bestillingsmuligheder

Nyd godt af en perfekt arbejdsstilling
RH Mereo har som mål at fungere som et arbejdsredskab. At forbedre både medarbejdernes og virksomheders præstationsevne, og dermed bidrage til bedre resultater.

Det er noget af en ambition!

RH Mereo er nem og intuitiv at indstille, så den passer præcis til dig. Det kræver ikke andet end en simpel justering. RH Mereo giver dig en aktiv siddestilling. En perfekt arbejdsstilling.

Det her er 2PP
2PP™ henviser til to ledpunkter – såkaldte "pivotpunkter" eller fikspunkter – i dine hofter og knæ. De to tilsvarende bevægelsespunkter på RH Mereo matcher dine fikspunkter fuldstændig perfekt. Dette hjælper kroppen til at opretholde en ret stilling og ryggens naturlige S-kurve.

Samtidig understøttes en varieret og bevægelig siddestilling, uden at de grundlæggende indstillinger af f.eks. sæde, armlæn og ryglænshøjde påvirkes.

Med stolens bevægelsespunkter, der er placeret tæt på knæene og hofteleddene, kan du sidde behageligt tilbagelænet med fødderne på gulvet og med god lændestøtte, uden at det er nødvendigt at justere sædet eller ryglænet.

Dette skaber en ergonomisk dynamik, der forsyner din krop med ilt og energi. Det holder dig på toppen. Hele dagen.

En stol der passer de fleste
En simpel justering er det eneste der kræves. RH Mereo er designet med det formål at forbedre både din og hele arbejdspladsens arbejdspræstation. Den er nem at tilpasse alle personer, uanset fysisk fremtoning. Det gør den til en helt personlig stol og samtidig en stol, der passer i kontorlandskabet.

Stolen er som standard udstyret med en gaslift der passer personer på mellem 155 og 185 cm i højden. Er du højere eller lavere end dette, så notér det gerne i din bestilling, eller kontakt os, så vi kan sikre at vi får sendt en stol ud der passer til dig.

Armlæn og nakkestøtte kan tilkøbes.

Kontakt os hellere end gerne for mere information.

Specifikationer
Mærke RH
Ekstra data

Siddehøjde
Medium: 41-55 cm

Findes din siddehøjde ikke på vores hjemmeside, så kontakt os på tlf. 56 65 01 45 eller info@ergopartner.com

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:RH Mereo kontorstol sort