Luxo Air LED arbejdslampe med bordklemme

Kun %1 tilbage
SKU
Luxo Air LED arbejdslampe
Vælg din variant
Fra 2.925,00 kr. 3.656,25 kr.
Bestillingsmuligheder

Strømbesparende klassisk Luxo lampe
Luxo Air arbejdslampen kommer med LED. Dioderne har en forventet levetid på 50.000 timer. Lyset kan dæmpes, og for at spare energi, slukker lampen automatisk efter 4 eller 9 timers brug. Det svarer til mere end 25 år ved normalt brug.

Luxo´s Air LED er samtidig en selvbalancerende arbejdslampe med en fjederafbalanceret arm for maksimal rækkevidde og fleksibilitet. Den har en perfekt balance, og smidige bevægelser, der gør at den føles let som en fjer - på trods af sin stålkonstruktion. Den afgiver en asymmetrisk fordeling af lyset.

Ekstra lys til dit skrivebord
En 40-årig har behov for dobbelt så meget lys på arbejdspladsen, for at kunne se lige så godt som en 20-årig. Derfor fås alle LED lamper fra Luxo nu med dobbelt så meget lys som før. Du kan dæmpe eller forstærke belysningen i Luxo-lamperne.

På den måde får du altid det perfekte lys at arbejde i, så du slipper for trætte øjne, spændingshovedpine og smerter i ryggen og nakken.

Lampen fås i farverne sort, hvid og alugrå, og leveres som standard med bordklemme. Bordfod medfølger ikke, men kan tilkøbes.

Kontakt os gerne for mere information på telefon 56 65 01 45.

Vidste du...

  • at forkert belysning kan give irriterede øjne, hovedpine og smerter i nakke, skuldre og ryg?
  • at jo ældre vi bliver desto mere lys har vi brug for? 
  • at korrekt belysning giver øget koncentration, tilfredshed og velvære?
Specifikationer
Mærke Luxo
Ekstra data

Denne model er med 80 cm armlængde.

Hvad er LED?
Lamper med LED har lysdioder med en utrolig lang levetid. Dioderne har typisk en forventet levetid på 45.000 timer. Det betyder 25 år eller mere ved normalt brug. Du behøver aldrig at udskifte lyskilde!

På alle Luxo lamper gives der 5 års garanti.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Luxo Air LED arbejdslampe med bordklemme