Logitech MK540 Wireless Combo med mus og tastatur

SKU
920-008683
Vælg din variant
522,00 kr. 652,50 kr.
Bestillingsmuligheder

Et klassisk sæt med tastatur og mus
Logitech MK540 Advanced er en trådløs kombination med tastatur og mus, der passer til både højre og venstre hånd. Begge dele er skabt til at sikre dig nøjagtighed og høj bekvemmelighed, mens du sidder og arbejder.

Logitech tastaturet er i fuld størrelse med en lav profil og har det velkendte design med F-taster og et numerisk tastatur. Tastaturet er stort set lydløst at arbejde på, og med ders stærke taster, som har en holdbarhed på 10 millioner anslag, tager det lang tid at slide det op. Batteriet har en total levetid på 36 måneder.

Logitech musen, som også er i fuld størrelse, har et afrundet design, der gør det lige komfortabelt for højre- og venstrehåndede at bruge den. Du får god kontrol og reaktionsfølsomhed i alle bevægelser med musen. Musens batteri har har en total levetid på 18 måneder.

Men kun én USB-modtager kan du forbinde op til 6 forskellige enheder og have en sikker forbindelse i en afstand af 10 meter.

Både det trådløse tastatur og den trådløse mus er udstyret med en tænd/sluk-knap, samt en automatisk dvalefunktion, som gør det muligt at spare på batteriets strøm.

Alt i alt er dette sæt med keyboard og mus en traditionel og meget praktisk combo. 

Bestil Logitech MK540 Advanced online - eller tag meget gerne kontakt til os, hvis du har brug for vejledning.

Specifikationer
Pris 522,00 kr.
Mærke Logitech
Ekstra data
  • Keyboardets dimensioner: 457
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Logitech MK540 Wireless Combo med mus og tastatur