Contour Balance Keyboard

Kun %1 tilbage
SKU
Contour Balance Keyboard
Vælg din variant
  • Prøv gratis og uforpligtende i 14 dage!
  • Mærk forskellen inden du køber!
  • Bestil i dag for en bedre arbejdsplads i morgen!
  • Lej produktet i min. 3 mdr.
  • Vi leverer og afhenter gratis
  • Bestil i dag for en bedre arbejdsplads i morgen!
Fra 700,00 kr. 875,00 kr.
Bestillingsmuligheder

Din perfekte skrivepartner
Det trådløse og lydsvage Balance Keyboard giver dig den optimale skrivestilling, og med de justerbare ben, kan du nemt indstille højden, så den passer lige til dig.

Contour Balance Keyboard er designet med lige underkant, og passer perfekt sammen med RollerMouse Red, SliderMouse og RollerMouse Pro.

NYT! Nu fås tastaturet i to varianter - den oprindelige Standard Edition med grå kant og rød streg om enkelte taster - og en NY Black Edition, som er helt sort.

Programmérbare taster

Med medietasterne kan du udføre nyttige dagligdagsopgaver, og de lydsvage taster programmeres nemt, så de passer lige til dine behov. Traditionelle funktionstaster (F1-F12) er også tilgængelige, og med Fn lock-funktionen kan du bruge dem, når du har brug for det.

Balance keyboardet er et PC tastatur, der er kompatibelt med Mac. Du kan skifte mellem Mac mode og PC mode (se hvordan i manualen under "Vedhæftet fil").

BEMÆRK: Contour Balance Keyboard er med Nordisk layout, og har både PC og Mac knapper (eksempelvis cmd knappen).

Trådløs frihed
Contour Balance Keyboard er trådløst og bruger 2 AAA-batterier. Det kan tilsluttes din pc eller Mac via dets egen trådløse USB-modtager, som opbevares sikkert i batterirummet, når den ikke bruges.

Bæredygtige produkter
Contour Design har det som fokusområde at minimere CO2e-udledningen for alle deres produkter. Det kan du læse mere om og finde dokumentation for her.

Husk at skifte batterier på dit Contour Balance Keyboard
Fungerer dit Balance Keyboard pludselig ikke? Så er grunden sikkert, at den har brug for nye batterier. Skulle grunden være noget andet, er du velkommen til at kontakte os.

Ring gerne til os hvis du har brug for hjælp til at vælge det rigtige tastatur.

Specifikationer
Mærke Contour / RollerMouse
Ekstra data
  • Nordisk tastatur
  • Mål: L: 39,1 x H: 11,9 x B: 2
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Contour Balance Keyboard