Logitech MX Vertical avanceret ergonomisk mus

SKU
910-005448
Vælg din variant
865,00 kr. 1.081,25 kr.
Bestillingsmuligheder

Logitech MX Vertical avanceret ergonomisk mus

MX Vertical musen fra Logitech er udformet så den ligger godt i hånden og er behagelig at røre ved.
Den passer til de fleste størrelser og typer af hænder og med sin gummibelagte overflade, giver musen dig et sikkert og naturligt greb.
Logitechs MX-mus er designet til superbrugere som ønsker, at få mere fra hånden og arbejde mere effektivt.

Ergonomiske fordele - testet af brugere, godkendt af ergoterapeuter

MX Vertical er designet og testet ud fra nedenstående kriterier, der er fastsat af førende ergoterapeuter og som giver dig en fantastisk ny og anderledes oplevelse:

  • Naturlig håndstilling: Mindsker muskelbelastningen og aflastningen af håndleddet med 10% og gør det nemt, at finde en ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

  • Vinkel på 57°: Den lodrette vinkel på musen, giver en bedre håndledsstilling og aflaster håndleddet, imens tommelfingeren kan hvile behageligt på tommelfingerstøtten.

  • Mindre håndbevægelser: Avanceret optisk registrering med en speciel hastighedsomskifter til markøren, giver dig 4 gange mindre håndbevægelser – og dermed mindre muskel- og håndtræthed.

Praktiske fordele, der letter dit arbejde:

  • Logitech Flow: Gør det nemt at styre flere computere på en gang og skifte imellem dem.

  • Logitech Options-software: Med Logitech Options-softwaren, kan du tilpasse knapperne, indstille programspecifikke funktioner og justere markørhastigheden og præcisionen, så du får den optimale kontrol, kun ved et enkelt tryk på en knap.

  • Præcisionssensor- og Scrollhjul: Musen er udstyret med klassens bedste præcisionssensor på 4000 DPI, hvilket gør, at hånden skal bevæges 4 gange mindre end med en almindelig mus. Præcisionsscrollhjulet gør alting hurtige og har et bekvemt midterklik.

  • Hurtig opladning: Musen holder strøm i op til fire måneder på en fuld opladning – og et minuts hurtig opladning sikrer nok strøm til tre timers brug. Brug USB-C-opladerkablet når der skal mere strøm på.

  • Tre tilslutningsmuligheder: Tilslut MX Vertical-musen via det medfølgende USB-C-opladerkabel, en Logitech Unifying-modtager eller Bluetooth®. Du får den bedste produktoplevelse med Bluetooth, hvis du opgraderer computerens operativsystem til den nyeste version.


Har MX Vertical fanget din interesse? Så bestil den online her på siden eller giv os et kald på tlf. 56 65 01 45 og vi vil med glæde hjælpe dig videre.

Specifikationer
Pris 865,00 kr.
Mærke Logitech
Ekstra data

MÅL:

- Højde x bredde x dybde: 78

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Logitech MX Vertical avanceret ergonomisk mus