Profim Noor kantine eller konferencestol

Kun %1 tilbage
SKU
Profim Noor kantine eller konferencestol
Vælg din variant
Fra 1.278,00 kr. 1.597,50 kr.
Bestillingsmuligheder

En moderne klassiker
Profim Noor (tidligere kendt som RBM Noor) er en kollektion af kantine- og konferencestole, der er designet til at skabe vitalitet på arbejdspladser og i det sociale rum. Mød en moderne klassiker med atmosfære, funktionalitet og stor anvendelse, der skaber positive møder og glade øjeblikke.

En kollektion med skandinavisk identitet og en miljøvenlig profil og med et stort udvalg af farverige stole, der nemt kan kombineres til mange formål. Profim Noor markerer en ny start for vitalitet i rum og måder at mødes på.

Design: Form Us With Love, StokkeAustad, Susanne Grønlund/Grønlund Design og Scandinavian Business Seating design team.

Klassisk skandinavisk kvalitet og funktionalitet
Slank, let, nem at håndtere, arrangere, stable, opbevare og rengøre. Profim Noor er designet i høj kvalitet og den ergonomiske standard skaber en behagelig siddeoplevelse.

Den 8 mm tykke sædeskal og organisk 3D-form skaber bløde og brugervenlige overflader, optimal kontakt og støtte. Til unge og til gamle, til jakkesæt og bohemelivsstil, til alle, til dig.

Stole, der kommunikerer, stole med karakter
Profim Noor er designet til at skabe liv i alle miljøer – konferencerum, kantiner, auditorier, receptionsområder, butikker, gallerier, skoler, biblioteker, klasseværelser, rum til teamwork, studierum, små kontorer og hjemmekontorer, dit run...

Altid med bæredygtighed i tankerne
Med en lille CO2-udledning er Profim Noor et bæredygtigt valg. Den er ressourceeffektiv og bruger miljøvenlige materialer som f.eks. genanvendt aluminium, polypropylen og delvist genanvendt stål. Ny transparent pulvermaling erstatter krom som overfladebehandling.

Stolen bruger ingen lim, er designet til nem adskillelse og genanvendelse og er designet i henhold til de strengeste krav til indeklima.

Profim Noor fås både i modellen med fire ben eller med slædeben.

Ovenstående varianter er med alu stel - også kaldet Metal Silver, men stolene kan også bestilles i eksempelvis rød skal og røde ben. Der er gode muligheder for at sammensætte en løsning der giver dig en fantastisk flot stol du samtidig sidder godt i.

Kontakt os gerne hvis du har brug for hjælp til at finde den rette kantine, konference eller køkkenstol.

Specifikationer
Mærke Profim
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Profim Noor kantine eller konferencestol