DRY kantine eller konferencestol fra Randers+Radius

Kun %1 tilbage
SKU
DRY kantine eller konferencestol fra Randers+Radius
Vælg din variant
Fra 2.489,00 kr. 3.111,25 kr.
Bestillingsmuligheder

DRY - en alsidig kantine- og mødestol
Den er let og stabelbar, både med og uden armlæn, og kan anvendes i næsten alle situationer, hvor mange mennesker skal have en siddeplads. DRY stolens skal er støbt i PUR gummi med en indstøbt stålramme.

Når stolen er ledig, er den lige og flad, men når man sætter sig, former stolen sig efter menneskets krop.

Takket være PURs elasticitet og intelligente indstøbte fjedrende indlæg giver skallen siddekomfort både ved at tilpasse sig kroppens form og ved at støtte de rigtige steder. Men bare man rejser sig, så er DRY stolen lige igen – plan og enkel...

Minimalistisk i sit udtryk, er DRY en meget "stille" mødestol, der nemt kan matche alle arkitektonske omgivelser uden at forstyrre den og uden at tiltrække sig for meget opmærksomhed.

På trods af DRYs ydmyge formsprog, giver dens visuelt meget tynde "foldede" flade rene skal med kontruktionens ryghvirvler, der tydeligt træder frem på bagsiden, både stolen klar identitet og futuristisk karakter.

Med koblingsbeslaget, der er integreret i konferencestolen, er række lay-out (auditorium) nemt og hurtigt at bygge op og skille ad. DRY stolen stables let og lydløst både i versionen med og versionen uden armlæn - 15 stole stabler på gulvet og 30 stole på vognen og de overstiger ikke højden af en døråbning.

Det, at hele sædet er i PUR sikrer at stolen ikke bliver ridset ved stabling og ikke glider, når en stabel bliver rullet på vognen.

Takket være PUR sædets blødhed giver stole, der under rengøring hviler (på hovedet) på bordplader ikke ridser. Desuden kan DRY kantinestolen med armlæn uden yderligere udstyr hænges på bordet uden at lave ridser.

Kontakt os gerne for mere information om mulige løsninger for dig.

Specifikationer
Mærke Randers Radius
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:DRY kantine eller konferencestol fra Randers+Radius