Luxo Motus Table bordlampe

Kun %1 tilbage
SKU
Luxo Motus Table bordslampe
Vælg din variant
Fra 1.660,00 kr. 2.075,00 kr.
Bestillingsmuligheder

Bevægelighed og design er i fokus
Med Motus Table fra Luxo får du en bordlampe med et flot design, og hvor du selv kan have indflydelse på detaljerne.
Det pulverlakerede finish gør, at bordlampen kan passes ind i alle kontormiljøer, såvel som på hjemmekontoret eller i det private hjem.

Bordlampen har en genial 3-vejs bevægelse, som gør det muligt at dreje lampehovedet op og ned, fra side til side og side op-side ned.

Derudover har lampen en fast arm med et led i bordfoden, som gør at du kan dreje armen fra side til side og fremad. Motus Tables bevægelighed gør det muligt, at placere lyset præcis dér hvor du har behov for det, uden at du skal rykke på lampen.

Bordlampen har en symmetrisk lysfordeling, som giver dig et fantastisk arbejdslys på et koncentreret område.

Med den smarte Dim-2-Warm teknologi, kan du trinløst dæmpe lysniveauet helt ned til 10%, og dermed få et mere behageligt og afslappet lys, hvis du ønsker at starte dagen ud med et mere dæmpet lys niveau.  

Motus Table har en integreret timer, som automatisk slukker lyset efter 4 eller 9 timer. Du behøver derfor ikke at bekymre dig over, om du har husket at slukke lyset. Lampen klarer det for dig.

Lad opladeren blive hjemme – nu kan du oplade din mobiltelefon ved hjælp af bordfoden!
Motus Tables bordfod med induktiv opladning, gør det muligt for dig at oplade din smartphone. Der behøves hverken tilslutning af kabler eller andet. Du skal bare placere din telefon oven på bordfoden.

Hvordan monteres Luxo Motus Table bordlampen?
Bordlampen har flere monteringsmuligheder. Den kan monteres ved hjælp af en bordklemme, en bordfod med eller uden induktiv opladning, i bordpladen eller på væggen.

Ønsker du at få lampen monteret i bordpladen eller på væggen, skal dette gøres med en specialfremstillet bordbøsning eller et specielt vægbeslag. Kontakt os hvis det er tilfældet.

Motus Table fås som standard i sort eller hvid, men kan også bestilles i farverne Estate Green, Pleasant Green, Silk Teal og Mild Citrus, som er vist på et af billederne her på siden.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, så sidder vi klar til at hjælpe på 56650145.

Specifikationer
Mærke Luxo
Ekstra data

LED 800 lumen ud ved 4000K

Farvegengivelse index (CRI) er 90

Dim-2-Warm: 4000-2700K

Plug-in 18W strømforsyning med 1,5 meter sort kabelSkriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Luxo Motus Table bordlampe