Luxo Adapt Standerlampe - NYHED!

Kun %1 tilbage
SKU
Luxo Adapt Standerlampe
Vælg din variant
Fra 10.087,00 kr. 12.608,75 kr.
Bestillingsmuligheder

NYHED fra Luxo - Standerlampe i flot design!

Dét får du med en Luxo Adapt Lampe:

  • Høj kvalitet og skandinavisk design
  • Opfyldning af højeste belysningskrav til et godt arbejdsmiljø
  • Vælg mellem 7 modeller (Se billede i oversigt)

Løsningen til ethvert kontor
Adapt-lampen er udviklet med tanke på fleksibilitet. Uanset din kontorindretning, kan du finde den rette løsning til belysning.

Lamperne har flere forskellige muligheder for styring, sensorer og justerbare eller faste farvetemperaturer. De kan nemt flyttes og giver dig lys præcis, hvor du har brug for det. Disse standerlamper tilpasser sig dig - ikke omvendt!


Belysning til flere skriveborde med én enkelt standerlampe
Med Adapt kan du belyse op til fire skriveborde ad gangen. Dette reducerer både energiforbruget og det visuelle rod, da du får færre ledninger og et mere luftigt udseende i dit kontormiljø.

Lampen oplyser loftet, som reflekterer lyset tilbage på de omkringliggende områder nedenfor. Dette vil reducere behovet for dedikerede loftslamper og stadig opfylde EU-kravene.


Et bæredygtigt valg
Når du reducerer antalet af lamper på kontoret, bidrager dette til en betydelig reduktion i energiforbruget.

Dette gør at Adapt-lampen ikke kun er et æstetisk tiltalende valg: det er også et omkostningseffektivt, langtidsholdbart og bæredygtigt valg.

Hvis du på et tidspunkt har brug for at flytte rundt på kontoret, vil standerlampen ubesværet kunne flyttes rundt. Du kan også nemt tage den med dig, uanset om du flytter til et nyt hjørne eller til et helt nyt sted - der er ingen grund til at købe en ny.


Vidste du, at 95% af miljøbelastningen fra et lysarmatur kommer, når det er i brug?
Adapt-lampen er udstyret med de mest effektive LED-moduler og højkvalitetsoptik. Dette resulterer i en energieffektiv løsning i et langtidsholdbart armatur med en levetid på op til 40 år ved normal brug.

Udvalget af materialer i lampen er holdt på et minimum og har resulteret i et holdbart produkt, som nemt kan opdeles i separate, rene dele til genbrug.


Kontakt os gerne på 56 65 01 45 for nærmere information og vejledning.

Specifikationer
Mærke Luxo
Ekstra data

Se tekniske specifikationer for hver model under fanen "Vedhæftet fil".

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Luxo Adapt Standerlampe - NYHED!