Jabra BIZ 2300 headset

Kun %1 tilbage
SKU
Jabra BIZ 2300 headset
Vælg din variant
Fra 815,00 kr. 1.018,75 kr.
Bestillingsmuligheder

Bedre og klarere samtaler
Jabra BIZ 2300 sikrer, at alle kundesamtaler bliver en god oplevelse. Det nye ledningsheadset har stemmegengivelse i HD, bredbåndshøjttaler og markedets bedste støjdæmpning.

Hold dine medarbejdere tilfredse
Jabra BIZ 2300 til kontaktcentre er et professionelt letvægtsheadset (vejer blot 68 gram) i et robust og minimalistisk, skandinavisk design. Jabra BIZ 2300 er et slidstærkt headset i et flot design, der er let at anvende i dagligdagen. Det er et headset der er behageligt at bruge - hele dagen.

Et headset til kontaktcentret, der er designet til at holde længe
Jabra BIZ 2300 er udviklet med tanke på livstidsomkostningen. Ud over den 360 graders slidstærke, roterende mikrofonarm og den Kevlar-forstærkede ledning, er Jabra BIZ 2300 udviklet til at klare udfordringerne i et travlt kontaktcenter.

Smart Cord ledning 
BIZ 2300 fås også i sampak med en Smart Cord ledning, der gør at headsettet passer sammen med alle telefoner. Se varianten der kommer inkl. ledning.

Hvad er UC? - læs om det under "Yderligere information".

Prøv det gratis i 14 dage. Kontakt os gerne på telefon 56 65 01 45 for mere information.

Specifikationer
Mærke Jabra
Ekstra data

Hvad er UC (Unified Communications)?
Man kan sige at UC sørger for at virksomhedens kommunikation samles og strømlines. Man ringer måske først til et direkte nummer, så prøver man personens mobilnummer og så ender man måske med at sende en mail. Med UC kommunikerer man fra person til person uafhængigt af hvor personen er lige nu. UC sørger for at kontakten går derhen hvor personen er.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Jabra BIZ 2300 headset