Space Anyway skærmbeslag mobil stander

SKU
6000000
Vælg din variant
6.944,00 kr. 8.680,00 kr.
Bestillingsmuligheder

Flytbar terminal arm 
Med en ANYWAY fladskærmsarme kan du flytte din computerskærm op og ned - frem og tilbage – rotere og vippe den. Resultat: Ingen hovedpine. Ingen spændinger i skuldrene. Ingen ømme muskler i nakken. Ingen overbelastning af øjnene. 

På mange arbejdspladser er mobilitet idag en vigtig faktor i hverdagen. Hospitaler, tandlægeklinikker, laboratorier, skoler og lagre er alle eksempler på arbejdspladser, hvor muligheden for nemt og ubesværet at kunne flytte og transportere sin computer, sin skærm, sit tastatur eller sin printer er nærmest uundværlig. Med ANYWAY Mobile løsninger er denne mulighed ikke blot til stede – den er også nem og effektiv! 

Ergonomi handler om at tilpasse din arbejdsplads efter netop dine behov, så du undgår at blive fastlåst i en uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Det er netop hvad ANYWAY produkterne gør. 
 
Der er uanede kombinationsmuligheder indenfor denne kategori. Hvis du har brug for en skræddersyet løsning til netop dine behov, så ring meget gerne ind på telefon 56 65 01 45, så vi sammen kan finde den helt rette løsning. 

Specifikationer
Pris 6.944,00 kr.
Mærke Space
Ekstra data
  • VESA/FDMI:
  • VESA (Video Electronics Standards Association) er en international organisation der fastlægger fælles standarder for bl. a. fladskærme. FDMI (Flat Display Mounting Interface) er standarden for montering af fladskærme. Næsten alle fladskærme er fra producentens side forberedt for montering på en arm eller et beslag efter denne internationale standard i daglig tale kaldet VESA standard. 
  • ANYWAY fladskærmsarme leveres med VESA beslag for enkel og hurtig montering af skærmen. Bag på fladskærmen findes 4 huller i kvadrat med 75 mm eller 100 mm afstand. Vær opmærksom på at hullerne bag på skærmen undertiden er "gemt".
  • Skruer for montering:
  • Vi medsender ikke skruer som standard, da skruerne der er anvendt til montering af standard foden på skærmen, som regel kan anvendes.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Space Anyway skærmbeslag mobil stander