Space Anyway skærmbeslag til væg

Kun %1 tilbage
SKU
Space Anyway skærmbeslag til væg
Vælg din variant
Fra 2.172,00 kr. 2.715,00 kr.
Bestillingsmuligheder

Flot design og god fleksibel løsning 
Med en ANYWAY fladskærmsarm kan du flytte din computerskærm op og ned - frem og tilbage – rotere og vippe den. På den måde kan du undgå hovedpine, spændinger i skuldrene, ømme muskler i nakken samt overbelastning af øjnene. Denne variant er til at sætte op på væggen.

Ergonomi handler om at tilpasse din arbejdsplads efter dine behov, så du undgår at blive fastlåst i en uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Det er netop hvad en ANYWAY fladskærmsarm gør.

Med en ANYWAY fladskærmsarm bliver din skærm ”svævende”, og du kan let placere din skærm præcis, hvor du ønsker det – det kræver et ganske lille ”skub” til skærmen. Det har du mulighed for ved hjælp af den gode gas arm der er en del af produktet.

Denne fladskærmsarm kommer med vægholder (mulighed for skjult montering) gasarm, arm og vippe/drejeled med VESA plade - samt gaspatron med bæreevne 6-16 kg

Der er uanede kombinationsmuligheder indenfor denne kategori. Hvis du har brug for en skræddersyet løsning til netop dine behov, så kontakt os meget gerne, så vi sammen kan finde den helt rette løsning.

Specifikationer
Mærke Space
Ekstra data

VESA/FDMI:
VESA (Video Electronics Standards Association) er en international organisation der fastlægger fælles standarder for bl. a. fladskærme. FDMI (Flat Display Mounting Interface) er standarden for montering af fladskærme. Næsten alle fladskærme er fra producentens side forberedt for montering på en arm eller et beslag efter denne internationale standard i daglig tale kaldet VESA standard.

ANYWAY fladskærmsarme leveres med VESA beslag for enkel og hurtig montering af skærmen. Bag på fladskærmen findes 4 huller i kvadrat med 75 mm eller 100 mm afstand. Vær opmærksom på at hullerne bag på skærmen undertiden er "gemt".

Skruer for montering:

Vi medsender ikke skruer som standard, da skruerne der er anvendt til montering af standard foden på skærmen, som regel kan anvendes.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Space Anyway skærmbeslag til væg