Space Anyway skærmbeslag m/tastaturholder

Kun %1 tilbage
SKU
Space Anyway skærmbeslag med tastaturholder
Vælg din variant
Fra 3.987,00 kr. 4.983,75 kr.
Bestillingsmuligheder

Terminalarm og tastaturholder i eet 
Med en ANYWAY fladskærmsarm kan du flytte din computerskærm op og ned - frem og tilbage – rotere og vippe den. 

Resultatet er en markant reduktion i:  

- hovedpine
- spændinger i skuldrene
- ømme muskler i nakken
- overbelastning af øjnene

I denne løsning har du også en holder til dit tastatur, så du har bedre plads på bordet. 

Ergonomi handler om at tilpasse din arbejdsplads efter dine behov, så du undgår at blive fastlåst i en usund arbejdsstilling. Det er netop hvad en ANYWAY fladskærmsarm gør. 

Med en ANYWAY fladskærmsarm bliver din skærm ”svævende”, og du kan let og ubesværet placere din skærm præcis, hvor du ønsker det. Det kræver kun et lille ”skub” til skærmen. Det er let med den gode gas-arm der er en del af produktet.

Fladskærmsarmen kommer med en mini-bordholder (15-35 mm) med 67 mm høj holder, gasarm, vippe/drejeled med VESA plade og højdejusterbar tastaturplade - samt gaspatron med en bæreevne på 3-13 kg.

Der er uanede kombinationsmuligheder indenfor denne kategori.

Hvis du har brug for en skræddersyet løsning til netop dine behov, så ring gerne, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning. 

Specifikationer
Mærke Space
Ekstra data

VESA/FDMI:
VESA (Video Electronics Standards Association) er en international organisation der fastlægger fælles standarder for bl.a. fladskærme. 

FDMI (Flat Display Mounting Interface) er standarden for montering af fladskærme. 

Næsten alle fladskærme er fra producentens side forberedt for montering på en arm eller et beslag efter denne internationale standard i daglig tale kaldet VESA standard.

ANYWAY fladskærmsarme leveres med VESA beslag for enkel og hurtig montering af skærmen. Bag på fladskærmen findes 4 huller i kvadrat med 75 mm eller 100 mm afstand. Vær opmærksom på at hullerne bag på skærmen undertiden er "gemt".

Skruer for montering:
Vi sender ikke skruer med i pakken, da de skruer der bruges til montering af standard foden til skærmen, som regel kan bruges.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Space Anyway skærmbeslag m/tastaturholder