Space Origo Skærmbeslag m/minibordholder, sort

SKU
620760-1
Vælg din variant
2.567,00 kr. 3.208,75 kr.
Bestillingsmuligheder

Sådan får du altid det bedste udsyn til computerskærmen
Ergonomi handler om at tilpasse din arbejdsplads efter netop dine behov, så du undgår at blive fastlåst i en uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Det er netop hvad en Origo fladskærmsarm gør.

SPACE Origo System er en hæv- og sænkbar skærmarmsløsning, hvor skærmen er monteret via et samlet monteringspunkt i bordpladen.

Origo-systemet er specielt velegnet til personer der ofte står op og arbejder, da skærmene nemt kan hæves, sænkes og rykkes frem og tilbage. Så opnår man den ergonomisk korrekte arbejdsstilling, og dermed undgår man spændinger i nakke, skuldre og ryg.

Systemet findes i farverne sort, alu og hvid, og med forkskellige monteringsmuligheder til skrivebordet. Prisen nedenfor er baseret på løsning med minibordholder.

Der er uanede kombinationsmuligheder indenfor denne kategori. Har du brug for en skræddersyet løsning til netop dine behov, så ring meget gerne ind. Du kan også sende et billed af din arbejdsplads, så finder vi sammen den helt rette løsning til dig.

Specifikationer
Pris 2.567,00 kr.
Mærke Space
Ekstra data

VESA/FDMI:
VESA (Video Electronics Standards Association) er en international organisation der fastlægger fælles standarder for bl. a. fladskærme. FDMI (Flat Display Mounting Interface) er standarden for montering af fladskærme. Næsten alle fladskærme er fra producentens side forberedt for montering på en arm eller et beslag efter denne internationale standard, i daglig tale kaldet VESA standard. 

Origo fladskærmsarme leveres med VESA beslag for enkel og hurtig montering af skærmen. Bag på fladskærmen findes 4 huller i kvadrat med 75 mm eller 100 mm afstand. Vær opmærksom på at hullerne bag på skærmen undertiden er "gemt".

Skruer for montering:
Vi medsender ikke skruer som standard, da skruerne der er anvendt til montering af standard foden på skærmen, som regel kan anvendes.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Space Origo Skærmbeslag m/minibordholder, sort