Space Anyway skærmbeslag til to skærme

SKU
620118-1
Vælg din variant
2.679,00 kr. 3.348,75 kr.
Bestillingsmuligheder

Elegant og fleksibel løsning til dobbelt-skærme 
Med denne ANYWAY fladskærmsarm kan du flytte dine skærme op og ned - frem og tilbage – rotere og vippe den. Resultat: Ingen hovedpine. Ingen spændinger i skuldrene. Ingen ømme muskler i nakken. Ingen overbelastning af øjnene. 

Ergonomi handler om at tilpasse din arbejdsplads efter netop dine behov, så du undgår at blive fastlåst i en uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Det er netop hvad en ANYWAY fladskærmsarm gør. 

Med en ANYWAY fladskærmsarm bliver din skærm ”svævende”, og du kan let og ubesværet placere din skærm præcis, hvor du ønsker det – det kræver blot et lille ”skub” til skærmen. Dette har du mulighed for på grund af den gode gas arm der er en del af produktet. 
 
Der er uanede kombinationsmuligheder indenfor denne kategori. Hvis du har brug for en skræddersyet løsning til netop dine behov, så ring meget gerne ind på telefon 56 65 01 45, så vi sammen kan finde den helt rette løsning. 

NB: Bæreevnen for 2-skærms vingebeslaget er en samlet vægt på 11 kilo. Kontakt os gerne for alternative løsninger, såfremt skærmene er tungere end dette. 

Specifikationer
Pris 2.679,00 kr.
Mærke Space
Ekstra data

Denne pakke består af:

  • Minibordholder (67 mm)
  • Gasarm Gasarm (6-16 kg)
  • Manuel arm (110 mm)
  • Vippe/drejeled
  • Vingebeslag til to skærme 
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Space Anyway skærmbeslag til to skærme