Siddekile med massagefunktion

Kun %1 tilbage
SKU
Siddekile med massagefunktion
Vælg din variant
Fra 265,00 kr. 331,25 kr.
Bestillingsmuligheder

Blød siddekile fyldt med luft og forsynet med massagepunkter
Siddekilen eller skråpuden fra TOGU er ideel til dig der sidder meget ned, og ikke har plads til en bold. Eller til dem der eksempelvis døjer med rygproblemer, og ikke kan kompensere i løbet af dagen.


De små dupper masserer mens du sidder. Det betyder at blodomløbet forøges, og dermed transporteres kroppens affaldsstoffer væk.

Dynair siddekile er ergonomisk korrekt udformet, og yder en "levende" effekt, som du kender fra bl.a. den store træningsbold. Den er praktisk og enkel, og anbringes blot på din nuværende stol, hvor den straks skaber aktivitet omkring musklerne ved rygsøjlen.

Dynair siddekile er det ergonomiske valg til arbejdspladsen eller dig der arbejder hjemmefra og ønsker at opgradere din stol. Siddekilen er lavet af phthalate fri Ruton gummi med luftfyldt rum indeni. Begge sider kan benyttes til at sidde på. Den ene side har små massageknopper og den anden er plan. Den kan skylles og er dermed yderst hygiejnisk.

Siddekilen fås både til voksne og børn. Eneste forskel er størrelsen og farveudvalget:

Voksen: Str. 35 x 34 cm. Fås i farverne rød og sort.
Børn: Str. 30 x 29 cm. Fås i farverne rød, blå, grøn og turkis.

OBS! Til denne siddekile medfølger en lille pumpe, som du kan bruge til let at justere mængden af luft i puden. Vær forsigtig med pumpen, da nålen i spidsen af pumpen, ikke tåler vrid.


Kontakt os gerne for yderligere vejledning.

Specifikationer
Mærke Andet Mærke
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Siddekile med massagefunktion