Dictus program til talegenkendelse

Kun %1 tilbage
SKU
Dictus program til talegenkendelse
Vælg din variant
Fra 1.400,00 kr. 1.750,00 kr.
Bestillingsmuligheder

Dictus til PC: Det første danske program, som giver dig mulighed for at skrive breve og e-mails, bare ved at tale til din computer.
Hvis du døjer med museskader, bevægelsesproblemer eller bare har brug for aflastning fra tastaturet, kan du med Dictus system til genkendelse af tale, styre computeren alene ved hjælp af din stemme.

Brug Dictus privat, i erhverv eller i undervisning. Skoleversionen af Dictus kan med fordel bruges i klasser med børn med læse-skrive-vanskeligheder. 


Med talekommandoer kan du...

  • navigere rundt på skærmen
  • åbne/lukke programmer
  • maksimere/minimere/lukke vinduer
  • klikke på knapper
  • scrolle op og ned på siden
  • bruge genvejstaster

...og meget, meget mere.

FORDELE VED DICTUS
Aflastning fra at skrive med tastatur:
Har du skrivevanskeligheder efter en museskade eller kan du af anden grund ikke bruge dine hænder til at skrive med, så har du fuld styring af computeren med din stemme.

Hurtigere end selv at skrive:
De fleste mennesker taler ca. 160 ord i minuttet, men skriver kun ca. 40 ord pr minut. Det betyder, at de fleste kan skrive breve og e-mails en del hurtigere ved hjælp af diktering til computeren. Hvis du har skrivevanskeligheder, er Dictus en god hjælp til at kommunikere skriftligt.

Fungerer med dine favoritprogrammer
Diktér dine tekster på dansk direkte ind i MS-Word, MS-Outlook eller andre MS-Windows programmer.

Nem at bruge:
Det er let at installere Dictus og efter få minutter kan du diktere din først tekst. For at opnå god genkendelse er det nødvendigt med grundig træning. Men efter endt træning er det enkelt og let at bruge dikteringsværktøjet.

Muligt at tilføje nye ord og fagudtryk:
Dictus indeholder en facilitet, så det er muligt at "skanne" dokumenter igennem for ord og udtryk, som Dictus ikke kender i forvejen. Disse kan så tilføjes til Dictus' ordbog, så den fremover kan genkende dem.

Det er vigtigt at man anskaffer et godt headset, fordi høj lydkvalitet er nødvendig. Vi anbefaler Plantronics Blackwire 3225 USB-A Duo headsettet.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for yderligere information.

Specifikationer
Mærke Dictus
Ekstra data

Dictus 4.2 understøtter også Windows 8.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Dictus program til talegenkendelse