Wet Wipe desinficerende renseservietter, 25 stk.

Kun %1 tilbage
SKU
Wet Wipe desinficerande rengöringsservetter
Vælg din variant
Fra 59,00 kr. 73,75 kr.
Bestillingsmuligheder

Desinficerende renseservietter - perfekt til at dræbe bakterier på alle overflader og kontorudstyr!
Engangskludene er ideelle til at rengøre, dræbe bakterier og fjerne støv og skidt fra alle typer overflader på kontorudstyr. 

Anbefales også til rengøring af instrumenter på klinikker og laboratorier, i stedet for at iblødsætte i traditionelle rengøringsmidler. 


Imprægnerede engangsklude
Engangskludene indeholder et lavt-skummende, farveløst desinfektionsmiddel og er uden parfume, farvestoffer eller andre sundhedsskadelige stoffer.

De er fremstillet af en hullet og stærkt vandsugende non-woven, som sikrer at kluden effektivt re-asborberer desinfektionsvæsken, snavs og mikroorganismer når du aftørrer. 

Kludene fås i pakker af 25 stk. eller i en karton med 20 pakker á 25 stk.  Hver renseserviet måler 20 x 30 cm.

Du kan tilkøbe et vægophæng til dine Wet Wipe klude, som er designet i samarbejde med flere førende hospitaler i Danmark, for at sikre optimal brugervenlighed.

Wet Wipe renseservietterne er godkendt af Statens Serum Insitut, og bruges på alle danske hospitaler og i ældreplejen. Læs mere her.


Har du brug for at vide mere? Så kontakt os gerne på tlf. 56 65 01 45, eller kig under yderligere information 

Specifikationer
Mærke Andet Mærke
Ekstra data • Godkendt af Statens Serums Institut • Kludene har en pH-værdi på 8-9 og har et højt viskose indhold. • Indeholder ingen farvestoffer eller andre sundhedsskadelige stoffer • Måler 20 x 30 cm. • 2 års holdbarhed. • Bør anvendes indenfor 30 dage efter åbning.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Wet Wipe desinficerende renseservietter, 25 stk.