Siddebold / pilatesbold til kontoret 75 cm

Kun %1 tilbage
SKU
Siddebold / pilatesbold til kontoret 75 cm
Vælg din variant
Fra 475,00 kr. 593,75 kr.
Bestillingsmuligheder

Kvalitets siddebold der skaber glæde
Bolden passer til personer over 180 cm. Styrk ryggen og få gang i kreativiten. Du sidder aktivt på en bold, og bruger dine indre mave og rygmuskler mens du sidder. Samtidig vil den aktive siddestilling gøre dig mere kreativ og levende i dit arbejde.

Bolden er med sine 75 cm, beregnet til kontoret, i mødelokalet, på hjemmearbejdspladsen, i skolen eller i hjemmet. Vil man gerne benytte bolden både til træning og som siddebold er den perfekt.

Man kan ikke være sur og sidde på en bold. Bolden skaber glæde og aktivitet.

75 cm bolden er den største af siddeboldene. Er man lige omkring 180 cm, så vil 65 cm bolden i de fleste tilfælde passe, men man kan jo være 180 cm med lange eller korte ben, så det bør man tænke over ved bestillingen. Det er hovedsagligt benlængden der afgør om den ene eller anden version vil passe.

Fordelen ved Maxafe boldene frem for billigere bolde uden sikkerhedsmembran er flexton materialet. Det sikrer af luften vil sive ganske langsomt ud i tilfælde af en mindre punktering. Den er testet til 400 kg.

Der er træningsvejledning vedlagte alle ordrer af bolde.

Der medfølger ikke pumpe, men denne kan tilkøbes her.

BEMÆRK: Når sidde bolden pumpes op med luft, kan det i første omgang se ud som om bolden er for lille. Men luften skal bare pumpes i lidt efter lidt (evt. over flere dage), så den har tid til at udvide sig. 

Kontakt os gerne for yderligere information.

Specifikationer
Mærke Maxafe
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Siddebold / pilatesbold til kontoret 75 cm