Active Stand Combi ståbræt

SKU
99981
Vælg din variant
  • Prøv gratis og uforpligtende i 14 dage!
  • Mærk forskellen inden du køber!
  • Bestil i dag for en bedre arbejdsplads i morgen!
1.590,00 kr. 1.987,50 kr.
Bestillingsmuligheder

Active Stand - En perfekt Combi
På den sidste nye udgave af Active Stand - nemlig Combi modellen, er det mere behageligt at stå op og arbejde. Ligesom de andre modeller, giver Active Stand Combi ståbrættet en rar dæmpende sidevejs bevægelse, som aktiverer din balance og dine muskler - og øger din blodcirkulation

Denne Combi udgave består af 3 lag. Hvert lag er behandlet forskelligt og har derfor også forskellige egenskaber. Det øverste lag er blødt og komfortabelt - selv uden sko. Det midterste lag giver elasticitet og blødgør det hårde gulv. Laget i bunden er blødt og skridsikkert. Samspillet mellem disse egenskaber hos Active Stand Combi gør det mere behageligt at stå op i længere tid.

Få et bedre helbred!
Stillesiddende arbejde er den hyppigste årsag til livsstilssygdomme. Så det er vigtigt at begrænse det stillesiddende arbejde! Tænk engang, hvor meget du egentlig sidder ned i løbet af dagen. Vores krop har brug for at være i bevægelse. Det giver nemlig god hjerte- og hjerneaktivitet! Så kom op at stå - og lev længere!

Flere forbrændte kalorier!
Vidste du at når du står, forbrænder du mindst 3x mere end når du sidder?! Du kan altså tabe dig mens du arbejder! Klik eventuelt forbi vores kalorieberegner, som hurtigt kan vise dig stigningen af forbrændte kalorier ved at stå op og arbejde, kontra at sidde ned og arbejde - også hvis det bare er i halvdelen af din arbejdsdag.

Det kan godt betale sig at investere i et Active Stand Combi stå-bræt! Kontakt os gerne for mere information.

Se vores andre balanbrædder ved at trykke her.

Specifikationer
Pris 1.590,00 kr.
Mærke Active Stand
Ekstra data

Mål: 47 x 35 x 3,5 cm
Vægt: 1650 gram

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Active Stand Combi ståbræt