Balancebræt og Ståbræt

Alle produkter (9 varer)

Faldende orden

Alle produkter (9 varer)

Faldende orden

Et balancebræt er et ideelt redskab til dig, der ønsker at variere din arbejdsstilling ved at stå op og arbejde, men også til dig som gerne vil træne din naturlige balance og dine koordinationsevner i løbet af dagen – samt forbrænde flere kalorier i processen.

Hos Ergopartner er vi altid opsat på at tilbyde vores kunder de bedste produkter på markedet inden for redskaber, der kan gøre kroppens velvære bedre. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde flere forskellige modeller her på siden, hvor du både kan finde din nye balancemåtte eller dit nyt balancebræt.

Find din favorit

Nogle mennesker foretrækker at kunne træne på forskellige niveauer. Her er et justerbart balancebræt det oplagte valg, fordi sværhedsgraden kan indstilles. Det justerbare balancebræt er også den oplagte løsning til fælleskontoret, hvor flere skal kunne deles om træningen.

Vi forhandler naturligvis også mere klassiske balancebrætter, mens du også kan finde en blød og mere behagelig balancemåtte hos os. Læs mere om de enkelte modeller ved at klikke på det ønskede produkt.

Balancebrættets fordele

Med balancebrættet kan du stå behageligt og balancere, så dine muskler og led bliver holdt i gang. Modsat at sidde ned en hel dag på kontoret, får du her en konstant energiforbrænding, der giver en bedre blodcirkulation i kroppen. Balancebrættet kan justeres efter behov, så det passer til hver enkelt, og de mange øvelser er ikke bare forebyggende, men kan også være en del af en genoptræning.

Gladere medarbejdere

Foruden balancebrættet, har vi også en balancemåtte og balanceplade, og de er alle medvirkende til en varieret arbejdsstilling, der giver energi, samt gladere og mere produktive medarbejdere.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com