Ståmåtter / aflastningsmåtter

Alle produkter (20 varer)

Faldende orden

Alle produkter (20 varer)

Faldende orden

Det er vigtigt at veksle mellem at sidde og stå op, når du arbejder. Stillesiddende arbejde over lang tid kan føre til forskellige skader og skavanker - men du bør også være opmærksom på, når du står op og arbejder, fordi det kan også påvirke din krop.

Uanset om du arbejder på et kontor, et lager eller i en butik, kan en ståmåtte være en god løsning. Fordelen ved en aflastningsmåtte er, at den giver dig et godt fundament, så du undgår træthed og ømhed i ryg, ben, knæ og fødder ved stående arbejde. På den måde kan du stå op i længere tid og fokusere på dine opgaver samtidig.


Sæt gang i kroppen med en aflastningsmåtte

Det kan være fristende at sidde ned det meste af dagen, men når du rejser dig op, får din krop lov til at komme ud af hvilepositionen og blive stimuleret, hvilket øger din forbrænding. 

Her fungerer en ståmåtte på kontoret som en god påmindelse til at huske at rejse dig op og arbejde stående en gang imellem. 

Du kan finde aflastningsmåtter i forskellige størrelser, så du kan garanteret finde en ståmåtte, der passer ind på din arbejdsplads. Dertil er en ståmåtte nem at flytte på, så du kan nemt skifte mellem at stå op ved dit skiftebord og at bruge kontorstolen.


Find en ståmåtte til kontoret her

Leder du efter en smart og ergonomisk løsning til kontoret, er du kommet til det rette sted. Hos Ergopartner specialiserer vi os i ergonomiske produkter, som reducerer risikoen for arbejdsskader og øger arbejdsglæden hos den enkelte medarbejder. 

På denne side har vi samlet vores udvalg af aflastningsmåtter, som giver dig god stødabsorbering og fordeler belastningen på dine fødder, når du står op og arbejder. Gå på opdagelse i udvalget, og find den rette ståmåtte til dine behov.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com