7 produkter

7 produkter

Trådløse tastaturer

Hvis du har et arbejde, hvor du bruger meget tid ved din computer, vil du blive glad for de muligheder og fordele, der er ved at bruge et trådløst tastatur. Fleksibiliteten bliver større, og ofte er et trådløst tastatur også bedre indrettet end det standard tastatur, de fleste computere er født med.

 

Selvom mange danskere efterhånden benytter sig af en bærbar computer, så er det de færreste modeller, der har et tastatur, der virkelig er tilpasset at blive brugt i lang tid ad gangen. Heldigvis kan du forholdsvis billigt få fingrene i et lækkert trådløst tastatur.

 

Forlæng levetiden

Når du bruger et eksternt tastatur, kan du være heldig at forlænge din bærbare computers levetid. På den måde undgår du nemlig at slide det indbyggede tastatur, så det risikerer at gå i stykker.

 

Din egen komfort, når du skriver, bliver også forbedret, så du kan holde til at være længere tid ved tasterne. Skrivekomforten er nemlig afgørende for, hvor trætte dine hænder bliver, og en ekstra fordel er også, at du kan tage dit trådløse tastatur med over i eksempelvis din sofa, så du ikke behøves at skulle sidde med hele din computer på skødet.

 

Forskellige modeller

Her på siden finder du vores store udvalg af trådløse tastaturer, som fås i forskellige prisklasser. Nogle modeller er fremstillet i en lidt mindre størrelse end normalt, så de ikke fylder så meget i tasken. Og andre modeller bliver forsynet med strøm via solenergi. Mulighederne er mange, så find din favorit her på siden.

Trådløse og let anvendelige

Vores trådløse tastaturer gør det muligt at arbejde fra enhver plads. Nogle har et batteri på op til tre års levetid, og så fås de, hvor de kører på batterier eller er med solenergi. Sammenlignet med andre tastaturer, er disse mindre og dermed lettere at anvende forskellige steder og i forskellige situationer, samtidig med at tasterne er lettere og afgiver mindre støj.

 

Forskellige færdigheder

Vi har forskellige prisklasser, alt efter hvilket design og færdigheder, der ønskes. Foruden de enkelte tastaturer fås også det trådløse touch keyboard, hvor der er indbygget pegefelt. Hermed bliver det trådløse tastatur optimeret yderligere med stadig stor komfort.

 

Alt til kontoret

Hos Ergopartner ligger vi inde med al inventar til kontoret, lige fra kontorstole og måtter, til belysning, tastaturer og mus. Vi arbejder for at mestre ergonomisk indretning for danske virksomheder, og er stolte af at kalde os Danmarks største specialfirma indenfor kontorergonomi. Vi har igennem 18 år indrettet mange hundrede kontorarbejdspladser, og sørger altid for, at hver enkelt medarbejder får det bedste udstyr, og her er det trådløse tastatur et vigtigt element for at skabe den bedste arbejdsglæde for alle medarbejdere.