Vælg en af ​​disse varianter
Produktnavn Antal
Space Anyway skærmbeslag til én skærm, m/minibordholder, sort 620102-1
2.105,00 kr. 2.631,25 kr.
Space Anyway skærmbeslag til én skærm, m/minibordholder, alu 620102-8
2.105,00 kr. 2.631,25 kr.

Space Anyway skærmbeslag til en skærm

SKU
Space Anyway skærmbeslag til en skærm
Nem justering i alle retninger. Aflaster ryg, nakke, skuldre og syn. Kvalitetsdesign der kan klare alle opgaver Kan kombineres med tastaturløsninger
Bestillingsmuligheder

Flot design og god fleksibel løsning 
Med en ANYWAY fladskærmsarm kan du flytte din computerskærm op og ned - frem og tilbage – rotere og vippe den. Resultat: Ingen hovedpine. Ingen spændinger i skuldrene. Ingen ømme muskler i nakken. Ingen overbelastning af øjnene. 

Ergonomi handler om at tilpasse din arbejdsplads efter netop dine behov, så du undgår at blive fastlåst i en uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Det er netop hvad en ANYWAY fladskærmsarm gør. 

Med en ANYWAY fladskærmsarm bliver din skærm ”svævende”, og du kan let og ubesværet placere din skærm præcis, hvor du ønsker det – det kræver blot et lille ”skub” til skærmen. Dette har du mulighed for på grund af den gode gas arm der er en del af produktet. 

Fladskærmsarmen kan bære skærme fra 3-10 kg.

 
Der er uanede kombinationsmuligheder indenfor denne kategori. Hvis du har brug for en skræddersyet løsning til netop dine behov, så ring meget gerne ind på telefon 56 65 01 45, så vi sammen kan finde den helt rette løsning. 

NB: Bæreevnen for 2-skærms vingebeslaget er en samlet vægt på 11 kilo. Kontakt os gerne for alternative løsninger, såfremt skærmene er tungere end dette. 

Specifikationer
Mærke Space
Ekstra data

VESA/FDMI:
VESA (Video Electronics Standards Association) er en international organisation der fastlægger fælles standarder for bl. a. fladskærme. FDMI (Flat Display Mounting Interface) er standarden for montering af fladskærme. Næsten alle fladskærme er fra producentens side forberedt for montering på en arm eller et beslag efter denne internationale standard i daglig tale kaldet VESA standard.

ANYWAY fladskærmsarme leveres med VESA beslag for enkel og hurtig montering af skærmen. Bag på fladskærmen findes 4 huller i kvadrat med 75 mm eller 100 mm afstand. Vær opmærksom på at hullerne bag på skærmen undertiden er "gemt".

Skruer for montering:

Vi medsender ikke skruer som standard, da skruerne der er anvendt til montering af standard foden på skærmen, som regel kan anvendes.

Brochure (14.78 MB)