Vælg en af ​​disse varianter
Produktnavn
Der findes ingen indstillinger for dette produkt.

RH Support ESD sadel stol

SKU
RH Support ESD sadel stol
Support stol med sadelformet sæde til dem der ønsker varieret arbejdsstilling. Med en support stol kan du variere din arbejdsdag. Du kan med fordel br
Bestillingsmuligheder

Support stol med sadelformet sæde til dem der ønsker varieret arbejdsstilling.
Med en support stol kan du variere din arbejdsdag. Du kan med fordel bruge den sammen med din eksisterende kontorstol, som afveksling, men den kan ikke erstatte en almindelig kontorstol. Den kan også, med fordel bruges i grupper, hvor flere personer deles om stolen som variation.

Stolen giver dig variation og en åben kropsholdning. Det giver bedre fordøjelse, blodgennemstrømning og mindre risiko for at "falde sammen" på stolen. De letløbende hjul sørger for, at du nemt kan glide fra side til side, uden skæve vrid i kroppen, og stolens sæde kan desuden vinkles så den passer præcis til dig.

Antistatisk afledende
Stoffet i ESD (Electrostatic discharge) stolene har indvævet fine metaltråde, der leder elektriciteten. Plasten og metaldelene i hele stolen er med særlige elektrisk ledende egenskaber, så du helt undgår statisk elektricitet.

Stolene er certificerede iht. standarden for ESD Stole - IEC 61340. Se venligst testrapporter til højre på siden her, som dokumentation på at stolene overholder standarden.

Stolens sædevinkler kan indstilles trinløst - dette giver dig endnu mere variation og bedre ergonomi.Sædet fås i et udvalg af farver og forskellige højder på gasliften. Den er, som standard, udstyret med understel i krom.

Stolen er, som standard, udstyret med en gaslift der passer personer på mellem 155 og 185 cm i højden. Er du højere eller lavere end dette, så notér det gerne i din bestilling, eller kontakt os, så vi kan sikre at vi får sendt en stol ud der passer til dig.

Vi vil gerne hjælpe dig med med at finde den rigtige stol, så kontakt os hellere end gerne.

Specifikationer
Mærke RH
Manual (1.39 MB)
Datasheet (5.29 MB)