RH Logic 400 Standard ESD kontorstol, Sort gaja, sort fod, siddehøjde: 48-61 cm

SKU
3556_60999_5X
Vælg din variant
17.228,00 kr. 21.535,00 kr.
Bestillingsmuligheder

Siddekomfort helt i top og ekstra lændepumpe
Logic 400 er noget at det bedste du kan få med hensyn til siddekomfort, ergonomi og indstillingsmuligheder. Den indbyggede lændepumpe giver dig "en pude i ryggen" og ekstra støtte og support i lænd og ryg. Denne ESD variant er desuden med antistatisk funktion.

RH´s Logic serie er stole som de fleste sidder rigtig godt i. De mange indstillingsmuligheder er nemme og intuitive.

Antistatisk afledende
Stoffet i ESD (Electrostatic discharge) stolene har indvævet fine metaltråde der leder elektriciteten. Plasten og metaldelene i hele stolen er med særlige elektrisk ledende egenskaber, så du helt undgår statisk elektricitet.

Stolene er certificerede iht. standarden for ESD Stole - IEC 61340. Se testrapporten her på siden her, som dokumenterer at stolene overholder standarden.

RH Logic 400 er, i standardudførelse, udstyret med luftreguleret lændestøtte, hjul til bløde gulve og understel i grålakeret aluminium med grå overligger i plast, men kan også udstyres med en række tilbehør, som bl.a. nakkestøtte og armlæn.

RH Logic 400 kan også leveres med XL sæde.

Stolen er som standard udstyret med en gaslift der passer personer på mellem 155 og 185 cm i højden. Er du højere eller lavere end dette, så notér det gerne i din bestilling, eller kontakt os, så vi kan sikre at vi får sendt en stol ud der passer til dig.

Kontakt os gerne hvis du har brug for hjælp eller ønsker at prøve stolen.

Specifikationer
Pris 17.228,00 kr.
Mærke RH
Ekstra data

Brugervægt: Op til 150 kg.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:RH Logic 400 Standard ESD kontorstol, Sort gaja, sort fod, siddehøjde: 48-61 cm