Vælg en af ​​disse varianter
Produktnavn Antal
RBM Noor stol, sort, sort stel - SPECIALPRIS! E100003
Special Price 460,00 kr. 575,00 kr. Regular Price 1.235,00 kr.

RBM Noor kantine eller konferencestol - DEMO STOL

SKU
RBM Noor kantine eller konferencestol Demo
Bestillingsmuligheder

En moderne klassiker
RBM Noor er en kollektion af kantine- og konferencestole, der er designet til at skabe vitalitet på arbejdspladser og i det sociale rum. Mød en moderne klassiker med atmosfære, funktionalitet og stor anvendelse, der skaber positive møder og glade øjeblikke. 

En kollektion med skandinavisk identitet og en miljøvenlig profil og med et stort udvalg af farverige stole, der nemt kan kombineres til mange formål. RBM Noor markerer en ny start for vitalitet i rum og måder at mødes på.

Design: Form Us With Love, StokkeAustad, Susanne Grønlund/Grønlund Design og Scandinavian Business Seating design team.

Klassisk skandinavisk kvalitet og funktionalitet
Slank, let, nem at håndtere, arrangere, stable, opbevare og rengøre. RBM Noor er designet i høj kvalitet og den ergonomiske standard skaber en behagelig siddeoplevelse. Den 8 mm tykke sædeskal og organisk 3D-form skaber bløde og brugervenlige overflader, optimal kontakt og støtte. Til unge og til gamle, til jakkesæt og bohemelivsstil, til alle, til dig.

Stole, der kommunikerer, stole med karakter
RBM Noor er designet til at skabe liv i alle miljøer – konferencerum, kantiner, auditorier, receptionsområder, butikker, gallerier, skoler, biblioteker, klasseværelser, rum til teamwork, studierum, små kontorer og hjemmekontorer, dit rum …

Altid med bæredygtighed i tankerne
Med en lille CO2-udledning er RBM Noor et bæredygtigt valg. Den er ressourceeffektiv og bruger miljøvenlige materialer som f.eks. genanvendt aluminium, polypropylen og delvist genanvendt stål. Ny transparent pulvermaling erstatter krom som overfladebehandling. Stolen bruger ingen lim, er designet til nem adskillelse og genanvendelse og er designet i henhold til de strengeste krav til indeklima.

Vi har 4 stole som har stået i vores showroom, og som derfor sælges billigt.

Kontakt gerne Ergopartner for mere information på telefon 56 65 01 45. 

Specifikationer
Mærke RBM