Backapp Smart sadel stol med hjul

Kun %1 tilbage
SKU
Backapp Smart sadel stol med hjul
Vælg din variant
  • Prøv gratis og uforpligtende i 14 dage!
  • Mærk forskellen inden du køber!
  • Bestil i dag for en bedre arbejdsplads i morgen!
  • Lej produktet i min. 3 mdr.
  • Vi leverer og afhenter gratis
  • Bestil i dag for en bedre arbejdsplads i morgen!
Fra 6.990,00 kr. 8.737,50 kr.
Bestillingsmuligheder

Træn din ryg og mave MENS du arbejder
På en Backapp 2.0 sadelstol med hjul, styrker og optræner du de indre muskler omkring din rygsøjle - mens du sidder på stolen. Backapp saddelstolen er den helt rigtige løsning for dig som enten døjer med rygproblemer eller gerne vil undgå dem.

BEMÆRK: Stolen er højere end en almindelig stol, så den bruges bedst med et hæve-/sænkebord.

Backapp er også en balancestol. Det der gør Backapp stolen unik, er at du har en aktiv og korrekt siddestilling samtidig med at du styrker dine rygmuskler.

Fødderne placeres på den runde stolring. Mens du arbejder, vipper stolen stille og roligt rundt. Det gør, at balanceudfordringen koncentreres præcis dér hvor vi ønsker det – nemlig i ryggen. Når du sidder på en Backapp stol, skal musklerne, som støtter rygsøjlen, arbejde for at du kan holde balancen.

Du behøver ikke længere at lave øvelser foran fjernsynet om aftenen - med en Backapp stol kan du gøre det mens du arbejder!

Højere kalorieforbrænding
Du forbrænder væsentlig flere kalorier ved at sidde på en Backapp i forhold til en almindelig kontorstol. Du forbrænder endda mere end når du står op og arbejder.

Forskellen fra at sidde ned på en almindelig kontorstol til at sidde på en Backapp stol, er en forbrænding på 15 kalorier ekstra i timen. På en fuld arbejdsdag 230 dage om året, svarer det altså til et fedttab på 3-4 kilo. Det er da værd at tage med!

Backapp har et hjulsæt med 3 hjul monteret, så du nemt kan rulle rundt på samme måde som med en almindelig kontorstol. Har du i forvejen en Backapp uden hjul, kan hjulsættet tilkøbes. Hjulsættet passer også sammen med den helt gamle Backapp Office model.

Stolen fås som standard i sort Nordic Wool (uld) samt rød/sort i Alcantara stof (blødt stof som velour) og med sølvgråt eller sort stel.

Når der bestilles sort stel leveres stolen automatisk med sort hjulsæt, medmindre andet noteres i kommentarfeltet. Sædet fås også i forskellige farver og stoftyper.

Kunderne siger:

"I starten var jeg ret "anstrengt" i ryggen, men efter kort tid virkede Backapp'en som skabt til mig. I dag har jeg ingen rygsmerter og den dårlige holdning er også væk. Nu sidder jeg rank og afslappet på Backapp'en, og kan tydeligt mærke, at min ryg er blevet stærkere på grund af stolen.

Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle sidde på en almindelig stol igen. Faktisk er jeg så utrolig glad for min Backapp stol, at jeg til min næste lønforhandling overvejer at få den skrevet ind i min kontrakt. Så kan jeg tage den med mig, hvis jeg en dag skulle skifte arbejde. For jeg vil meget nødigt undvære den."

Christina Lykke
Kontorassistent, Kemp & Lauritzen A/S

 

Prøv Backapp stol gratis i 14 dage - og mærk selv forskellen! Ønsker du at vide mere om stolen og undersøgelserne, er du velkommen til at kontakte os.

Specifikationer
Mærke Backapp
Ekstra data

Vægt: 14,5 kg.

Liftvandring: Højden på sædet kan gå fra 543 mm op til 769 mm (målt fra fodringen op til sædet)

Vægt: Stolens garanti dækker ved en personvægt på op til 110 kg. Den har dog bestået en test på op til 240 kilo uden problemer.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Backapp Smart sadel stol med hjul