Vælg en af ​​disse varianter
Produktnavn
Der findes ingen indstillinger for dette produkt.

Plantronics Savi W740 trådløst headset

SKU
Plantronics Savi W740 trådløst headset
Letteste DECT trådløse headset på markedet • Elegant magnetisk headset docking • Alsidig headset med tre komfortable bæremåder • Konferenceopkald me
Bestillingsmuligheder

Med det trådløse headset Savi W740 får du:

  • Alsidigt headset med tre komfortable bæremåder.
  • Mulighed for at tilslutte op til tre ekstra headsets.
  • Nem overførsel af opkald mellem headset og mobil.
  • Frihed til at bevæge dig rundt med headsettet på.


Fleksibilitet og komfort
Plantronics Savi W470 giver dig en fleksibel og produktiv hverdag med muligheden for at bevæge dig op til 120 m. fra basen, mens du taler i headsettet. Så kan du løse andre opgaver og multitaske, og dit arbejde bliver hurtigere og lettere.

Du kan let overføre et opkald på dit headset til din mobiltelefon, når du er på vej ud ad døren, men ikke er færdig med samtalen.

Med de tre forskellige bæremåder er du sikker på altid at være komfortabel, når du bærer dit headset en lang arbejdsdag.

Tal flere ad gangen sammen
Konferenceopkald er let med Savi W470. Du kan tilføje op til 3 ekstra headsets og let holde telefonmøder, hvis I er flere, der skal være med på linjen.

Det er desuden UC-egnet (Unified Communications), hvilket du kan læse mere om under ”Yderligere informationer”.

Vær altid klar på et opkald
Ved at benytte hot-swap batterier har du ubegrænset taletid og skal aldrig være bekymret for at blive afbrudt midt i en samtale. Med DECT-teknologi har du altid en skarp forbindelse, og avanceret wideband lyd giver dig en klar lyd og mere naturligt klingende stemme.

Bestil online eller kontakt os på telefon 56 65 01 45 for mere information.

Specifikationer
Mærke Plantronics
Ekstra data

Hvad er UC (Unified Communications)?
Man kan sige at UC sørger for at virksomhedens kommunikation samles og strømlines. Man ringer måske først til et direkte nummer, så prøver man personens mobilnummer og så ender man måske med at sende en mail. Med UC kommunikerer man fra person til person uafhængigt af hvor personen er lige nu. UC sørger for at kontakten går derhen hvor personen er.