Vælg en af ​​disse varianter
Produktnavn
Der findes ingen indstillinger for dette produkt.

Plantronics Savi W730/A, OTE, DECT - trådløst headset

SKU
Plantronics Savi W730/A, OTE, DECT - trådløst headset
Bestillingsmuligheder

Med et Savi W730/A trådløst headset får du:

  • Stor komfort i timevis med det ultralette headset.
  • Fleksibilitet, så du kan løse flere opgaver på en gang.
  • Konferencekald ved tilslutning af op til 3 headsets.
  • Enestående lydkvalitet og beskyttelse af din hørelse.


Trådløst, intelligent og smart
Til den fleksible kontormedarbejder, der ikke nødvendigvis er bundet til et skrivebord, men som bruger en blanding af PC, mobil og fastnettelefon til at kommunikere med, og som har brug for den bedst mulige lydkvalitet, er Savi W730/A helt perfekt.

Plantronics Savi W730/A er det mest intelligente trådløse headset system på markedet. Med 3-vejs opkaldsstyring kan du nemt skifte mellem alle enheder med ét enkelt trådløst headset.

Ved at benytte medfølgende Plantronics software med understøttede softphones vil systemet automatisk opdatere din tilgængelighedsstatus, så dine kollegaer altid kan se, om du er optaget af et opkald.

Stor fleksibilitet
Med Plantronics velkendte 3-vejs opkaldsstyring, kan du sammenkoble opkald fra alle tre enheder, hvis der for eksempel er behov for at tage en kollega med på kaldet. Det er ligeledes også muligt at parre op til tre ekstra headsets til basen, så man kan fortage konferencekald gennem flere opkald.

Headsettet sender automatisk mobilopkald hen, alt efter hvilken enhed du tager kaldet på – headsettet eller mobilen. Du kan nemt overføre opkaldet fra headsettet til mobiltelefonen, hvis du skal på farten og derved forlade kontoret.

Headsettet er komfortabelt og let med sine kun 25 g. og giver dig derfor muligheden for at bære det på lange arbejdsdage.

Førsteklasses teknologi
Savi W730/A har den nyeste teknologi, som gør, at headsettet har en enestående lydkvalitet. Den forbedret Digital Signal Procssing (DSP), giver en naturligt lydende klarhed i samtalen, og headsettet understøtters af avanceret wideband lyd ved hjælp af CAT-iq-teknologi samt Voice-dedikeret DECT™-teknologi, der fjerner Wi-Fi-interferens.

Savi W730/A har ligeledes et energibesparende adaptive strømsystem, der konstant optimerer rækkevidde og taletid, og giver op til 120 meters rækkevidde og op til 6 timers taletid på en opladning. Savi W730/A har også SoundGuard som beskytter mod lydniveauer over 118 dBA.

Det er desuden UC-egnet (Unified Communications), hvilket du kan læse mere om under ”Yderligere informationer”.

Bestil online eller kontakt os på telefon 56 65 01 45 for mere information.

Specifikationer
Mærke Plantronics
Ekstra data

Hvad er UC (Unified Communications)?
Man kan sige at UC sørger for at virksomhedens kommunikation samles og strømlines. Man ringer måske først til et direkte nummer, så prøver man personens mobilnummer og så ender man måske med at sende en mail. Med UC kommunikerer man fra person til person uafhængigt af hvor personen er lige nu. UC sørger for at kontakten går derhen hvor personen er.