Logitech K360 Trådløst tastatur

SKU
920-003088
Vælg din variant
442,00 kr. 552,50 kr.
Bestillingsmuligheder

Smukt. Praktisk. Kompakt.
Det trådløse tastatur er lækkert at se på, kompakt og praktisk i kraft af det pladsbesparende design, velkendte layout, de tre års batterilevetid* og øjeblikkelige adgang til de funktioner du bruger mest.

Kompakt og behageligt at bruge sammen med din bærbare
Du kan taste med øget komfort og med et layout du er vant til. Desuden er det omkring 20% mindre end vores standard tastaturer, så det passer fint ind på dit kontor, i din stue eller hvor du ellers bruger den bærbare.

Seks genvejstaster
Spring et nummer over. Sæt et videoklip på pause. Skru op for lyden. Med seks genvejstaster kan du øjeblikkeligt afspille, sætte på pause, springe til næste og forrige nummer, ændre lydstyrken og slå lyden fra.

Avanceret trådløs 2,4-GHz forbindelse
På denne måde kan du arbejde flere steder – fx i din bløde sofa. Den langt rækkende trådløse forbindelse, fungerer praktisk taget uden forsinkelser, signal udfald og interferens.

Logitech Unifying-modtager
Den lillebitte modtager kan blive siddende i den bærbare. Desuden kan du let tilføje en kompatibel trådløs mus, et tastatur eller et numerisk tastatur uden at skulle bøvle med flere USB-modtagere.

Næsten lydløst anslag
Tasterne afgiver stort set ingen støj, og tastearbejdet bliver mere komfortabelt end på tastaturet på bærbare computere.

* Beregningen af batteri levetiden er baseret på 2 millioner tastanslag/år i et kontormiljø. Dette kan variere fra bruger til bruger.

Logitech K360 passer fint sammen med RollerMouse Free2 og RollerMouse RED.

BEMÆRK: Nordisk layout.

Du kan også se resten af vores udvalg fra Logitech her. Hvis du har brug for hjælp så kontakt os meget gerne.

Specifikationer
Pris 442,00 kr.
Mærke Logitech
Ekstra data
  • Mål: 380x155x20 mm
  • Nordisk tastatur
  • Dongle (den trådløse modtager) ligger i bunden af tastaturet ved batterierne
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Logitech K360 Trådløst tastatur