RollerMouse Free3

Kun %1 tilbage
SKU
RollerMouse Free3
Vælg din variant
Fra 2.299,00 kr. 2.873,75 kr.
Bestillingsmuligheder

RollerMouse Free3 - Den optimale rullemus til præcisionsarbejde!
RollerMousen fra Contour Design gør, at du kan arbejde hurtigere og mere præcist end nogensinde før.

Free3 er også den fladeste RollerMouse model på markedet! Free3 spiller, med sit lave design, godt sammen med slanke og kompakte tastaturer. 

 

Frihed og fart
For at gøre arbejdsgangen mere glidende, er der tilføjet en fremad- og tilbageknap, som er kompatible med de fleste browsere.

 

Vælg frit mellem 10 forskellige niveauer af cursorhastighed. Arbejder du med flere skærme foran dig, hjælper den høje cursorhastighed med, at du sikkert og effektivt kan navigere frem og tilbage mellem dem.

 

RollerMouse Free3 har en helt åben rullestav med blødere klik, så rullemusen er velegnet til brug af både højre- og venstrehåndede.

Rullestaven er hele 35,5 cm bred, så du får nu muligheden for at variere din arbejdsstilling, i stedet for at være låst fast i den samme. Nu er det mere naturligt at arbejde med begge hænder.

 

Rullemusen giver dig stor frihed og du undgår smerter ved overbelastning af arme, skuldre og nakke, med en ergonomisk korrekt arbejdsstilling ved computeren.

 

RollerMouse Free3 fra Contour Design - findes også i trådløs version - RollerMouse Free3 Trådløs.

 

BEMÆRK: Vores bundles pakker med tastatur, leveres som standard med EasyKeyboard med farvede taster. Skriv gerne i bemærkningsfeltet på bestillingen, hvis du ønsker at tasterne i stedet skal være sorte.

 

Kunderne siger:

"Som følge af mange års brug af almindelig mus havde jeg efterhånden fået opbygget en hel del spændinger og skuldersmerter. Disse forsvandt hurtigt, efter jeg begyndte at bruge en RollerMouse. Og smerterne i håndleddet er også mindsket betragteligt. 

Så jeg er meget glad for skiftet til en RollerMouse." 

Christina Palikaras
MARATHON SPORT

 

Vil du vide mere, så kontakt os meget gerne.

Specifikationer
Mærke Contour / RollerMouse
Ekstra data
  • Dimensioner: B:48,9 x H:2,3 x D:12
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:RollerMouse Free3