Med ledning

Alle produkter (11 varer)

Faldende orden

Alle produkter (11 varer)

Faldende orden

RollerMouse og Mousetrapper med ledning

Sidder du dagligt stille foran computeren i mange timer? I så fald er det vigtigt med det helt rette udstyr, så din krop ikke belastes unødigt og får skader af unaturlige positioner. En løsning på dette kan være en ergonomisk rullemus med ledning, og den finder du her hos os på Ergopartner.dk. Med en RollerMouse styrer du musen på en rullestang, som sidder fast på tastaturet. På den måde slipper du for museskader i hånden og skulderen.Hos Ergopartner har vi flere modeller i forskellige prisklasser - der er med andre ord helt sikkert en rullemus, der kan passe til dit behov i vores sortiment. Du finder blandt andet RollerMouse med håndledsstøtte, som sørger for, at du ikke belaster håndleddene unødvendigt, når du sidder ved computeren i mange timer.

Køb din RollerMouse eller Mousetrapper på ergopartner.dk

Du kan finde rullemus med forskellige funktioner hos os – vælg blandt andet én med ekstra bred støtte, der understøtter hele håndfladen, og som kan tilpasses til dig og din computer. Når musen sidder under tastaturet, slipper du for at række ud efter den, hvilket mindsker belastningen helt nede fra fingrene og op til nakken. Du styrer altså musen på pladen, præcis som var det en bærbar computer, eller på rullestangen, hvilket sikrer dig en optimal komfort, så du ikke oplever ubehag og smerter, når du arbejder ved din computer.

Er du i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, så har du mulighed for at afprøve nogle af dem i 14 dage, så du kan finde lige præcis den, der passer til dig.

Kundeservice

56 65 01 45

Åbningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Find os

Theilgaards Torv 3, 4600 Køge

Skriv til os

info@ergopartner.com