×

Din indkøbskurv er tom.

RollerMouse & Mousetrapper

RollerMouse & Mousetrapper

Erstat din almindelige mus med en ergonomisk kontormus: RollerMouse eller Mousetrapper. Rullemus forebygger musearm og andre ubehagelige gener i din overkrop.

Undgå at sidde forkert og lave for mange ensidige, gentagne bevægelser der giver dig smerter i nakke og skuldre. En rullemus til dit tastatur holder dine hænder og arme centralt, når du sidder foran computeren, så du får en ergonomisk korrekt siddestilling. Overkroppen overbelastes ved, at du i tide og utide rækker ud til siden med en almindelig computermus.

Med RollerMouse og Mousetrapper aflaster du arme, håndled, skuldre og nakke, og når du bruger to hænder i stedet for én hånd, er det langt nemmere for dig at variere din arbejdsstilling.

Forskellen på de to typer er at med en RollerMouse styrer du markøren med en rullestang. På en Mousetrapper styrer du markøren på en plade - i stil med pladen på en bærbar pc.

Se vores brede sortiment af pegeudstyr nedenfor – heriblandt de populære RollerMouse Red og Mousetrapper Advance – vi kan sammen finde frem til den model, der passer allerbedst til dig.


18 vare(r)

Denne side bruger cookies. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere
OK