Vælg en af ​​disse varianter
Produktnavn Antal
GOD kontorarbejdsplads - stol, bord og lampe E100637
4.911,00 kr. 6.138,75 kr.
BEDRE kontorarbejdsplads - stol, bord og lampe E100638
8.982,00 kr. 11.227,50 kr.
BEDST kontorarbejdsplads - stol, bord og lampe E100639
15.562,00 kr. 19.452,50 kr.

God - Bedre - Bedst. Kontorarbejdsplads - stol, bord og lampe

SKU
God - Bedre - Bedst. Kontorarbejdsplads - stol, bord og lampe
Bestillingsmuligheder

Ergonomisk kontorarbejdsplads - i 3 forskellige prisklasser!
Ønsker du en ergonomisk kontorarbejdsplads, men skal holde dig indenfor en bestemt budgetramme? For eksempel til hjemme-kontorarbejdspladsen.

Vi har her sammensat 3 kontorarbejdspladser. 3 smarte, funktionelle og ergonomiske pakker, der skal gøre valget lettere for dig.

GOD kontorarbejdspladsen til 4.911 kr. indeholder:

 

BEDRE kontorarbejdspladsen til 8.982 kr. indeholder:

 

BEDST kontorarbejdspladsen til 15.562 kr.  indeholder:

 

Alle pakkerne indeholder som minimum et hæve-sænkebord med App, en kontorstol og en skrivebordslampe.

Et hæve/sænkebord er et must i din arbejdsstation. Du får mulighed for at variere din arbejdsstilling. Du opnår bedre blodomløb - og du forbrænder flere kalorier!

Med et hæve-/sænkebord kan du slappe af i skuldre og arme, og undgå spændinger og hovedpine. Samtidig får du mulighed for mere bevægelse i løbet af dagen.

Med hæve-sænkebordets App, kan du enten selv køre dét op og ned, eller indstille Appen til automatisk at hæve og sænke bordet.


Et af de vigtigste redskaber ved din arbejdsstation er din kontorstol. Hvis du arbejder på kontor, sidder du ofte ned det meste af dagen. Derfor er det vigtigt for din arbejdsindsats og for dit helbred, at du har en ergonomisk kontorstol med flere indstillingsmuligheder, som sikrer at du får variation og støtte i din siddestilling.

Dine øjne har brug for det rigtige lys, så de ikke belastes unødigt og giver dig spændingshovedpine.

Især i det mørke vinterhalvår er det godt at have en lampe der giver ordentlig med lys. Belysningen på din arbejdsplads betyder mere end du tror. Dårlig belysning - det vil sige lys der blænder, reflekterer eller giver dårlige kontraster, er ikke skadeligt for dit øje. Men det kan give spændinger og smerter i overkroppen. Du kan bliver træt og miste koncentration. Dette forebygges ved optimal belysning.

Produkterne er de mest populære blandt vores kunder. Kontakt os gerne, hvis du har behov for ændringer i forhold til farve, materiale eller størrelse. Vi hjælper meget gerne med at finde den bedste løsning for dig.

Delene leveres usamlet, men er alle meget lette at samle.

Specifikationer
Farve Hvid
Mærke Andet Mærke
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:God - Bedre - Bedst. Kontorarbejdsplads - stol, bord og lampe