LifeSpan Gåbånd

Kun %1 tilbage
SKU
LifeSpan Gåbånd
Vælg din variant
Fra 11.995,00 kr. 14.993,75 kr.
Bestillingsmuligheder

Til dig der vil gå mens du arbejder
Gå-båndet er til dig, der ønsker at bevæge dig i løbet af arbejdsdagen. Efter kun 2,5 time har du gået de 10.000 skridt, der anbefales af Sundhedsstyrelsen, og samtidig aktiverer du dine hjerneceller og bliver mere kreativ og skarp.

Når du går, sker der følgende ting med dig:

  • Humøret stiger. Din krop udskiller endorfiner, og samtidig øges aktiviteten i dine hjerneceller, hvilket også øger indlæringsevnen.
  • Kalorieforbruget stiger. Ved at gå sætter du gang i forbrændingen.
  • Risikoen for livstilssygdomme nedsættes. Det er direkte skadeligt at sidde ned 8 timer hver dag.
  • Blodtrykket nedsættes ved bare en halv times gang om dagen.
  • Muskler og knogler styrkes - specielt baller, lår og lægge.


Kroppen er designet til at bevæge sig, og ikke til at sidde ned i mange timer i træk, som mange af os gør. Vi sidder ned under transport (bil, bus, tog), vi sidder når vi spiser, når vi ser fjernsyn, når vi arbejder. Det giver dårligt blodomløb og en alt for stor belastning for ryg, nakke og indre organer.

Ved at bruge et Gå-bånd opnår du en langt sundere arbejdsdag!

FAKTA:
Gå-båndet er lydsvagt og kan bruges hele dagen ved lav hastighed (traditionelle løbebånd kan ikke tåle at køre på lav hastighed i længere tid. Så brænder de sammen).

Gå-båndet findes i to varianter: uden bord, hvor du benytter dit eksisterende hæve-/sænkebord, og en variant med tilhørende hæve-/sænkebord.

Gå-båndet passer til brugere der måler fra 147 cm til 203 cm i højden, og vejer op til 158,7 kg.

Den indbyggede funktion, som vi kalder "Intelli-Guard", sætter Gå-båndet på pause, hvis du træder ned fra det. Sensoren registrerer efter 20 sekunder når din fod ikke længere rammer Gå-båndet.

Skrivebordet kan nemt indstilles i højden med den elektriske højdejustering. Bordet har indbygget hukommelse, så du kan dele med een eller flere brugere. Du skal blot trykke på en knap, så finder den din højde igen.

På modellen med hæve-/sænkebord, er displayet integreret i bordet. Når du bestiller Gå-båndet alene, er displayet løst, og placeres blot på dit skrivebord, så du nemt kan betjene det mens du "går" og arbejder.

Displayet viser antal skridt, kalorieforbrænding, distance mv. Det er muligt at synkronisere og spore aktivitetsdata med vores app og LifeSpan Club (gratis medlemskab følger med dit køb).

N.B. Der vil blive pålagt ekstra fragt denne vare, afhængigt af hvor i landet den skal leveres. Kontakt os gerne for mere information.

Specifikationer
Mærke LifeSpan
Ekstra data
  • Samlet Gå-bånd skrivebord: D: 189.2 cm x B: 118.7 cm
  • Gå-bånd: D:179.1 cm x B:68 cm x H: 24 cm
  • Skrivebord: D: 92
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:LifeSpan Gåbånd