Mini Zoom led luplampe, hvid

SKU
400108074
895,00 kr. 1.118,75 kr.
Bestillingsmuligheder

Kompakt luplampe til præcisionsarbejde
Mini Zoom luplampen er en lampe til både private og fagfolk. Forstørrelseslampen har en Ø 9,5 cm linse med 3 dioptri (uden deformation på siderne) og en toplinse på 12 dioptri, som giver dig den optimale zoom.

God for økonomien og arbejdskvaliteten
Giv dit arbejde den fulde opmærksomhed med lampens 12W fluorescerende kold-belysning. Mini Zoom lampens belysning formår at fremhæve alle enkelthederne i dit arbejde. I bunden af lampen, er der en integreret ballast, som reducerer luplampens forbrug af energi, hvilket gør, at du faktisk sparer penge i løbet af kort tid.

Mini Zoom luplampen har et blødt og kompakt udseende med buede linjer. Armen er justerbar og dobbeltleddet og ved lampens hoved, sidder der en kugle, så det kan bevæges i alle retninger. Dette giver dig den ideelle fleksibilitet ved arbejdsbordet.

Luplampen er specielt velegnet til præcisionsarbejde, der kræver høj omhyggelighed, og kan med fordel bruges af fagfolk, der arbejder med eksempelvis syning eller urværk.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere vejledning. Bestil din luplampe hos Ergopartner i dag!

Specifikationer
Pris 895,00 kr.
Mærke Andet Mærke
Ekstra data
  • 1 fluorscererende 12W T4 G10Q (medfølger)
  • Lyskildens levetid: 8 år (ved et årligt brug af lampen på 1000 timer)
  • Farvetemperatur: 6400 K
  • Materialer: ABS
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mini Zoom led luplampe, hvid