Luxo Wave LED Luplampe, Hvid, 5 dioptri

SKU
WAL025950
Vælg din variant
4.417,00 kr. 5.521,25 kr.
Bestillingsmuligheder

Luplampen til flere formål
Wave LED er en luplampe der kan bruges i flere typer miljøer. Lige fra industrien eller som et værktøj for folk med nedsat syn. Wave LED giver en skyggefri forstørrelse med lys der kommer fra begge sider, og som tredimensional forstørrelse med lys fra venstre eller højre.

3D-featuren er særligt velegnet ved arbejde med printkort og lignende opgaver. Med dens rektangulære linse, er Wave LED også særdeles velegnet til læsning. Farver: Hvid eller lysegrå.

Maksimal fleksibilitet og præcision 
Fleksibiliteten af samlingen mellem lampehoved og arm giver nemt en præcis positionering. Den fjederafbalanceret arm giver maksimal vertikal og horisontal bevægelse, og forbliver i sin position uden at begynde og hænge.

En medfølgende stofpose beskytter linsen mod støv and forhindrer at lampen bliver til et brændende glas via sollys.


LED: Fremtidens lyskilde!
Wave LED leveres med to 6 W LED moduler, der kan tændes individuelt. Modulerne er med tre-trins dæmp, og slukker automatisk efter 4 eller 9 timer for at spare på energien. Lysdioder har en utrolig lang levetid. Dioderne i Wave LED har en levetid på 50.000 timer. Det betyder 25 år eller mere ved normalt forbrug. Du behøver aldrig at skifte lyskilden!

Ekstra lys til dit skrivebord
En 40-årig har behov for dobbelt så meget lys på arbejdspladsen, for at kunne se lige så godt som en 20-årig. Derfor fås alle LED lamper fra LUXO nu med dobbelt så meget lys som før. Du kan også selv sørge for at dæmpe eller forstærke belysningen i LUXO-lamperne. På den måde får du altid det perfekte lys at arbejde i, så du slipper for trætte øjne og smerter i ryggen og nakken.

Om forstørrelse
Følg dette link for at læse mere om principperne for forstørrelse, og hvordan en Luxo luplampe kan gøre en forskel for mennesker i mange forskellige miljøer

Kontakt os gerne på telefon 56 65 01 45 for mere information.

Specifikationer
Pris 4.417,00 kr.
Mærke Luxo
Ekstra data

5 års garanti.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Luxo Wave LED Luplampe, Hvid, 5 dioptri