Luxo KFM LED Luplampe - 3 dioptri

SKU
KFL026034
Vælg din variant
3.434,00 kr. 4.292,50 kr.
Bestillingsmuligheder

Robust Luplampe fra Luxo
KFM LED har en robust metalkonstruktion med et slankt design, en fleksibel arm og et fremragende lys. Den er velegnet for mange industrielle formål, for kosmetologer, klinikker og laboratorier, og som et hjælpemiddel for mennesker med nedsat syn.

Fremragende optikker
Den 127 mm optiske glaslinse er af den højeste kvalitet, for den bedst mulige synsoplevelse. Denne linse, i kombination med den kraftfulde LED lyskilde, gør KFM LED til en af de bedste luplamper på markedet i dag. Kvaliteten og præcis positionering af LED'erne giver en skyggefri forstørrelse og fremragende farvegengivelse.

Maksimal fleksibilitet og præcision
Fleksibiliteten i samlingen mellem lampehoved og armen giver en nem præcis positionering. Den fjederafbalanceret arm giver maksimal vertikal og horisontal bevægelse, og forbliver altid i sin position uden at begynde og hænge.

Standard versionen leveres med en 3 diopter glaslinse. Den kan også leveres med en 5 diopter glaslinse.

En medfølgende stofpose beskytter linsen mod støv and forhindrer at lampen bliver til et brændende glas via sollys.

LED: Fremtidens lyskilder!
KFM LED leveres med to semi-cirkulære LED moduler og et totalt energiforbrug på 11 W. Modulerne er dæmpbare, og slukker automatiks efter 4 eller 9 timer for at spare på energien. LED'er har en utrolig lang levetid. LED'erne i KFM LED har en levetid på 50.000 timer. Det betyder 25 år eller mere ved normalt forbrug. Du behøver aldrig at skifte lyskilden!

Ekstra lys til dit skrivebord
En 40-årig har behov for dobbelt så meget lys på arbejdspladsen, for at kunne se lige så godt som en 20-årig. Derfor fås alle LED lamper fra LUXO nu med dobbelt så meget lys som før. Du kan også selv sørge for at dæmpe eller forstærke belysningen i LUXO-lamperne. På den måde får du altid det perfekte lys at arbejde i, så du slipper for trætte øjne og smerter i ryggen og nakken.

Om forstørrelse
Følg dette link for at læse mere om principperne for forstørrelse, og hvordan en Luxo luplampe kan gøre en forskel for mennesker i mange forskellige miljøer. 

Kontakt os gerne for mere information.

Specifikationer
Pris 3.434,00 kr.
Mærke Luxo
Ekstra data

5 års garanti

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Luxo KFM LED Luplampe - 3 dioptri